Заповедта на министър-председателя Кирил Петков за допуск до сградата на

...
Заповедта на министър-председателя Кирил Петков за допуск до сградата на
Коментари Харесай

Работещите в Министерския съвет вече влизат в сградата само със зелен сертификат

Заповедта на министър-председателя Кирил Петков за допуск до постройката на Министерския съвет единствено със зелен документ е в действие от актуалната седмица, оповестиха от Министерски съвет.

Административният акт беше подписан от премиера през декември предходната година и влиза в действие след двумесечен предварителен интервал. Администрацията на Министерски съвет работи в нормалния си темп предвид на извънредно високия брой чиновници, които имат зелен документ – близо 90%.

В постройката на Министерски съвет се позволяват единствено лица, които са имунизирани или преболедували COVID-19, удостоверено с годни документи за имунизация или за преболедуване, удостоверено посредством годен документ или уверение за съществуване на антитела против SARS-CoV-2. Допускат се също лица, които показват негативен резултат от извършено до 72 часа преди влизане в обекта проучване по метода на полимеразна верижна реакция за COVID-19 или бърз антигенен тест, осъществен до 48 часа преди влизане в обекта, удостоверено посредством годен документ.

Посочените условия за допуск до постройката не се ползват по повод а медиите, съдиите от Конституционния съд и чиновниците на съда, както и по отношение на жители, куриери и други лица, подаващи документи, тъжби и сигнали посредством приемната на администрацията. Изключение от заповедта са и лицата под 18-годишна възраст.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР