Заподозреният в убийството на двама тийнейджъри и в раняване на

...
Заподозреният в убийството на двама тийнейджъри и в раняване на
Коментари Харесай

Разкриха мъжа, извършил смъртоносното нападение в германски влак

Заподозреният в убийството на двама младежи и в раняване на седем души, пътуващи във трен в Северна Германия, е 33-годишен мъж, който е бил освободен от предварителния арест преди седмица и е имал предходни престъпни присъди, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на немски новинарски издания.

Предполага се че мъжът, разпознат като апатрид от палестински генезис, дошъл в Германия през 2014 година, през вчерашния ден след обяд е намушкал с нож доста хора във трен, пътуващ от Кил за Хамбург. 16-годишно момиче и 19-годишно момче са умряли от раните си, оповестиха управляващите.

Други пасажери са обезвредили обвинения, който е бил откаран в болница с леки пострадвания, след което е арестуван от полицията, заяви ДПА.

Германските издания " Билд " и " Велт " оповестяват, че съгласно престъпното досие на обвинения, той е бил осъждан за полово принуждение, нанасяне на тежка телесна щета, корист с кредитни карти и обири от магазини.

Полицията и прокурори проверяват евентуалните претекстове за закононарушението, осъществено, когато влакът е наближавал гарата в град Брокщет.

Според полицията, младежите, които бяха убити при нападението, са се познавали.

Сабине Зутерлин-Ваак, районната министърка на вътрешните работи на провинция Шлезвиг-Холщайн, в която се намира град Брокщет, сподели, че родителите на двете жертви са осведомени за случилото се и че проверяващите поставят големи старания да " съберат всички обстоятелства ".

Регионалният парламент откри съвещанието си през днешния ден с минута безмълвие в памет на жертвите на нападението.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР