Заподозреният мъж за убийството на британската студентка Грейс Милейн, отишъл

...
Заподозреният мъж за убийството на британската студентка Грейс Милейн, отишъл
Коментари Харесай

Започна делото за убитата в Нова Зеландия британка Грей Милейн

Заподозреният мъж за убийството на английската студентка Грейс Милейн, отишъл на среща, до момента в който тялото на жертвата му било в куфар в стаята му, написа Би Би Си.

Убийството на 22-годишната британка шокира света предишния декември. Милейн беше открита в Нова Зеландия, където е била на странствуване. Тялото ѝ беше намерено след седмица търсене.

С младежа, който сега е обвинен по случая, се срещнали в „ Тиндър”.
Откриха тялото на 22-годишната британка, изчезнала в Нова Зеландия 26-годишен мъж е упрекнат за убийството на Грейс Милейн
Съдът в град Окланд в Нова Зеландия даде старт на наказателното дело. В залата почерненото семейство е седяло на метри от подсъдимия, който отхвърля да е направил закононарушението.

Обвинението твърди, че мъжът е задушил Милейн в жилището си, до момента в който отбраната му упорства, че случилото се е случай разследване на полов контакт сред двамата, по време на който са употребявали техники, които приключили злощастно.

Родителите на убитата Милейн деликатно са изслушали доказателствата, приложени към делото. В съда даже е била изчетена позиция на бащата, който разказва щерка си като общително момиче, което елементарно се е сприятелявало с хората и е обичало фамилията си.

Видеозапис от злощастната вечер пък показвал Милейн и обвинявания за убийството ѝ юноша в приятна конюнктура, удобни един с различен и целуващи се.
Издирват милионерска щерка, изчезнала в Нова Зеландия Съмненията на полицията са, че 22-годишната Грейс Милан е била убита
Първоначално обвиненият споделил на полицията, че двамата са пийнали, след което си тръгнали поотделно. След това трансформирал версията си и декларирал, че са правили секс.

Казал още, че по-късно си взел душ и лежащ, а тялото на Милейн разкрил сутринта.

„ Събудих се на идващия ден и видях, че тя лежеше на земята. От носа ѝ течеше кръв”, разказал обвиненият.

Обвинението твърди, че по тялото на Милейн са открити следи от принуждение. След като я намерил, мъжът почнал да търси в интернет по какъв начин да се отърве от тялото. Не бил обезпокоен или наскърбен от гибелта ѝ.

На идващия ден отишъл на среща, още веднъж с момиче от „ Тиндър”, до момента в който тялото на жертвата му още било в жилището.

Очаква се делото да трае към месец.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР