Заподозрените за убийството на българския граничен полицай край Елхово са

...
Заподозрените за убийството на българския граничен полицай край Елхово са
Коментари Харесай

Разкриха какви са убийците на граничния полицай Бъчваров

Заподозрените за убийството на българския граничен служител на реда край Елхово са били край границата, с цел да крадат селскостопански животни, разгласи на брифинг след среща сред българските и турските управляващи шефът на Окръжната прокуратура в Ямбол Дойчин Дойчев.

" Получихме информация от турските управляващи, че не се касае за закононарушение, обвързвано с незаконната имиграция или с проведен темперамент. По-скоро става дума за престъпно закононарушение от битов темперамент. Вероятно кражба на селскостопански животни. От турска страна да се крадат животни, които са в пограничната зона ", уточни прокурор Дойчев.
-->
Експертизите са посочили, че убийството е осъществено с ловно оръжие, 12 диаметър, а сачмите са били за наедрял дивеч.

Окръжният прокурор на Ямбол Дойчин Дойчев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров бяха през днешния ден на координационна среща с турските управляващи на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " във връзка следствието на убийството на българският граничен служител на реда Петър Бъчваров до елховското село Голям Дервент на 7 ноември предходната година. Българските и турските, припомня  управляващи са обменили информация, с цел да може следствието да завърши в най-кратки периоди. То е в напреднала фаза, да не кажа, че е пред привършване, изясни още Дойчев.

На 7 ноември граничният служител на реда Петър Бъчваров беше убит при обход на оградата сред България и Турция. За убийството бяха арестувани двама турски жители - Енгин Е. (на 24 години) и М. Е. (на 28 г.), които са братя. По-късно единият от тях беше освободен под правосъден надзор, напомня dir.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР