Започвайте всеки ден с този текст. И животът ви ще

...
Започвайте всеки ден с този текст. И животът ви ще
Коментари Харесай

Не четете, ако начинът ви на живот ви устройва на 100%

 Започвайте всеки ден с този текст. И животът ви ще придобие нов смисъл!

Днес, събуждайки се рано сутринта, внезапно осъзнах, че през днешния ден ще бъде най-хубавият ден в живота ми! И отхвърляйки всички подозрения настрани, взех решение, че през днешния ден ще имам празник през целия ден! Днес взех решение, че ще си благодаря за това какъв брой необикновен беше животът ми: за всичките ми победи и достижения, ентусиазъм и благословии и, несъмнено, за всички компликации, които имах. В последна сметка те единствено ме направиха по-силен.

И несъмнено ще пребивавам този ден с високо вдигната глава и щастливо сърце. Ще бъда признателен на Бог за всички тези простички неща, които ме заобикалят: за утринната роса, слънцето, облаците, дърветата, цветята и песента на птиците.

Днес ще бъда най-внимателният човек на света. Днес ще споделя насладата си с хората към мен. Благодарение на мен през днешния ден някой ще се усмихне.

Ще основа нещо извънредно и благо за изцяло чужд за мен човек. И ще направя най-искрения комплимент на някой, който е печален по някаква причина. Ще кажа на детето, че е доста специфичен човек. И тази/този, която/когото обичам – какъв брой доста обичам и какъв брой доста тя (той) значи в живота ми. Днес ще спра да се безпокоя за това, което нямам и ще благодаря на Вселената за всички тези вълшебни неща, които ме заобикалят в този свят. Знам и помня, че безпокойството е просто загуба на скъпо време. Моята религия в личните ми сили и божество ще ме докара до задачите ми.

И довечера, преди да си легна, безусловно ще изляза на улицата и ще погледна нагоре – към безкрайното небе, осеяно с милиарди звезди. И възхищавайки се със благоговение на хубостта на звездите и сребърния диск на Луната, аз ще благодаря на Вселената за цялата тази магия в близост. И към този момент през нощта, поставяйки глава на възглавницата си, ще бъда признателен на света за този най-хубавия ден в живота си. И сънят ми ще бъда сънят на щастливо дете, което с неспокойствие чака утрешния ден.

Защото на следващия ден ще бъде най-хубавият ден в живота ми!

 

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР