Започваме работа по обезпечаването на отоплителния сезон с газ. Това

...
Започваме работа по обезпечаването на отоплителния сезон с газ. Това
Коментари Харесай

Премиерът: Започваме работа по обезпечаването на отоплителния сезон с газ

Започваме работа по обезпечаването на отоплителния сезон с газ. Това разгласи служебният министър председател Гъръб Донев. 

Още на следващия ден Министерството на енергетиката, взаимно с Министерството на финансите, ще изготви проект за финансовото стабилизиране на „ Булгаргаз “, с цел да бъде сдружението в положение да обезпечи финансово газовите доставки. В тази връзка идната седмица енергийното ведомство ще разгласи търг за краткосрочни доставки на полутечен газ, тъй че да бъде обезпечено потреблението на страната до края на отоплителния сезонзаяви той при започване на първото постоянно държавно съвещание на новия длъжностен кабинет.

„ Това са резултатите, които постигнахме след снощната работа на спешния щаб. Работата ще продължи и в почивните дни, тъй че да бъдем оптимално транспарантни и почтени пред българските жители, пред българското общество и пред българския бизнес “, акцентира Гълъб Донев, съобщи economy.bg.

Той бе безапелационен, че отговорността му като министър-председател е да търси разновидности за справяне с проблемите и да не основава илюзии. Правителството знае какво прави, няма потребност от външни консултантски услуги, уточни Донев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР