Започва голямата битка за телевизионни зрители!Сблъсък и борба за рейтинг

...
Започва голямата битка за телевизионни зрители!Сблъсък и борба за рейтинг
Коментари Харесай

Напрежение за Билалов! Кой му диша му във врата

Започва огромната борба за телевизионни фенове!

Сблъсък и битка за рейтинг започва стремително в понеделник 4 септември. Двете най-гледани малките екрани са се подготвили за огромна борба за зрителския интерес.
-->
Старт на тази битка поставят " Стани Богат " с водещ Михаил Билалов и възродената след толкоз години спиране " Сделка или не " с Ненчо Балабанов. Изборът несъмнено е на феновете, само че и от двете излъчвания ще създадат всичко допустимо да го привлекат към себе си.

И това е единствено загрявката, следват старта на новия сезон на " Фермата " и стартиралите към този момент " Игри на волята ". И до момента в който при едните незнайните и интригата към момента не са ясни, с част от участниците на " Игри на волята " към този момент се запознахме. Прави усещане подборът на силови играчи - първенци, спортисти, културисти, всички надъхани за победа.

Фермерите въпреки това надали ще ни впечатляват с мускули и медали от шампионати, само че и те ще бъдат извадени от зоната си на комфорт и ще се наложи да се приспособяват. Куп изненади дават обещание Иван и Андрей, както откъм асортимент на участниците, по този начин и новости на арената.

Кулинарите също влизат в люта борба. Мастър началник против Черешката. Шеф Иван Манчев ще мери сили и сексапил с сътрудниците си от сектора Илиан Кустев, Александър Таралежков и Явор Сарафов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР