Започнетеоктомври със сериозна работа. Не се страхувайте да говорите за

...
Започнетеоктомври със сериозна работа. Не се страхувайте да говорите за
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: 4 зодии са готови за нова любов през октомври

Започнетеоктомври със сериозна работа. Не се опасявайте да говорите за упоритостите си и работете интензивно, с цел да бъдете видяни. Усилията ви ще приказват сами.

След съвсем безконечен интервал на ретроградни вражди най-сетне сте подготвени да заровите томахавката, когато Меркурий навлезе във Везни и във вашата зона на партньорство в сряда. Време е да поработите върху всички проблеми, които към момента ви преследват, и да установите дипломатически връзки, до момента в който се учите да вършиме взаимни отстъпки. Сключете мир, а не война.

Екипната работа в действителност прави фантазиите сполучливи, когато Венера навлиза в Дева в неделя и се реалокира във вашата зона на работливост. Готови сте да се помирите с сътрудниците си, с цел да постигнете обща цел през идващите няколко седмици. Използвайте взаимоотношенията си продуктивно, с цел да постигнете велики неща. Не е нужно да сте самотнивълци.

Започнете страховития сезон с ексцентрично мислене, октомврие превъзходен месец да се впуснете в есенни завършения и да позволите на въображението си да ви води към висшата ви същина.

Особено откакто ще получите подтик на продуктивна сила, когато Меркурий навлезе във Везни и зоната на вашите привички в сряда. Тъй като балансирате сред практичните мисли и мощните усеща, уверете се, че се справяте с взаимоотношенията си с изкусен нюх.

След няколко дълги месеца, в които се чувствахте като прочувствен пандизчия, най-сетне сте подготвени да се забавлявате, когато Венера навлезе в Дева в неделя и се реалокира във вашата зона на удоволствията. През идващите няколко седмици ще се влюбвате, ще вършиме сладки есенни занаяти и ще се наслаждавате на обичаните си страховити филми.Наслаждавайте се!

Започвате октомври с няколкосемейни разправии, фамилията ви може да се намесва в задачите и упоритостите ви. Не им позволявайте, с цел да можете да живеете личния си живот. Тези диалози ще бъдат сложни, само че те ще ви освободят.

Страховитият сезон разкрива креативната ви страна, когато Меркурий навлиза във Везни и във вашата зона на удоволствията в сряда. Това е отлично време да планирате занимания за Хелоуин, да вършиме занаяти и да отидете на срещи на есенна тема, до момента в който вие и вашите близки празнувате сезона.

След няколко натоварени месеца жадувате за домакински уют, когато Венера навлиза в Дева в неделя и се реалокира във вашата домашна зона. Подгответе дома си за Хелоуин със страховита декорация, само че внимавайте да не се концентрирайте толкоз доста върху основаването на " съвършения " дом, че да пропуснете същинското благополучие.

О, не, Раци! Прекаленото мислене може да докара до параноя, когато Меркурий в Дева се опълчи на Нептун в Риби в понеделник. Не забравяйте да забавите темпото и да мислите разумно, преди да се впуснете в заешката дупка на страховитите мисли.

Домът е мястото, където ще бъдат сърцето и мозъкът ви през идващите няколко седмици, откакто Меркурий навлезе във Везни и в зоната на дома ви в сряда. Това е отлично време да разрешите фамилни въпроси и всички да се схващат, с цел да не се трансформира домът ви в къща на ужасите. Това е време за реализиране на мир.

След дългия, плевел назадничав сезон е време да прочистите въздуха във всичките си взаимоотношения, когато Венера навлезе в Дева в неделя и се реалокира във вашата зона на другарство. През идващите няколко седмици ще имате време за някои задълбочени диалози и ще можете да разберете от какво се нуждаят хората, с цел да можете да се разберете преди 2024 година

Ужас, Лъвове! Възможно е да имате проблеми с прочувственото другарство, изключително в случай че не можете да се свържете на интелектуално равнище, когато Меркурий в Дева се опълчи на Нептун в Риби в понеделник. Когато диалогът с възглавницата завърши, може да осъзнаете, че нямате доста общо с индивида, който споделя леглото ви.

След вялостта на ретроградния интервал от предишния месец мозъкът ви е напрегнат, когато Меркурий навлезе във Везни и зоната ви на другарство в сряда. Време е да помислите за решения на всички затихващи проблеми, които към момента ви преследват. Също по този начин е уместно време да предприемете пътешестване. Забавлявайте се!

След няколко месеца на Венера във вашия знак сте подготвени да осъзнаете цената си, когато Венера навлезе в Дева в неделя и се реалокира във вашата зона на полезностите. Погледнете интроспективно какво цените и какво желаете от себе си и от живота си.

Започвате октомври със буйна нотка, когато във вторник Меркурий във вашия знак прави тригон с Плутон в Козирог. Независимо дали стартирате нов креативен план, или каните някого на среща, използвайте този ослепителен разум, с цел да измененията света си към по-добро. И не забравяйте да се забавлявате!

Не бързайте да вземате решения през идващите няколко седмици, откакто Меркурий навлезе във Везни и вашата зона на полезности в сряда. От балансирането на бюджета до претеглянето на прочувствени решения - това е отлично време да се концентрирайте върху салдото, до момента в който вършиме най-хубавия избор.

След като няколко месеца бяхте оставени на мрачно, най-сетне сте подготвени да заблестите в сиянието на сезона, когато Венера навлезе във вашия знак в неделя. След като сте победили всичките си демони в връзките, вие сте подготвени за нова обич и прекарвания. Пригответе се да покажете най-хубавото от себе си на света!

Тайните не основават другари и несъмнено не ви оказват помощ тази седмица, когато Меркурий в Дева се опълчва на Нептун в Риби в понеделник. Ако сте криели нещо значимо, помислете дали няма дасе изложите, тъй като тези призраци ще разбулят тайните. Не се оставяйте да ви заловен в неистина, Везни.

За благополучие октомври носи спомагателен подтик на увереността, когато Меркурий навлиза във вашия знак в сряда. Това е отлично време да извършите ослепително първо усещане и даже да флиртувате. Макар че постоянно сте екипен състезател, в този момент е добре да действате в най-хубавия си персонален интерес. Използвайте чара си рационално.

След дълъг интервал на другарство сте подготвени за зимен сън, изключително в случай че ви преследват остарели пламъци, когато Венера навлезе в Дева и зоната на подсъзнанието ви в неделя. Използвайте това време, с цел да заровите предишното и да си позволите да се излекувате. Дайте си задоволително време за уединение, без да се чувствате самотни.

Вторник е превъзходен ден за обществените медии, когато Меркурий в Дева прави тригон с Плутон в Козирог. Независимо дали решавате проблеми в груповия чат или викате хората в приложенията, не премълчавайте нещата, които ви вълнуват, тъй като другояче ще ви преследват.

Възможно е обаче да не се чувствате доста словоохотливи през идващите няколко седмици, откакто Меркурий навлезе във Везни и зоната на подсъзнанието ви в сряда. Време е да навлезете надълбоко в предишното и да разгледате прекарванията си и уроците, които сте научили.

След като сте прекарали месеци в насърчаване на работните си взаимоотношения, вие сте подготвени да станете обществени, когато Венера навлезе в Дева в неделя и се реалокира във вашата обществена зона. Това е отлично време да създадете връзки, които ще ви създадат щастливи. Използвайте това време, с цел да изтеглите приложения за запознанства, да се включите в благотворителни действия или просто да се забавлявате с екипа си на тематика Хелоуин.

О, не, Стрелци! Започвате октомври с битка за власт сред персоналните ви упоритости и желанията на фамилията ви, когато Меркурий в Дева се опълчва на Нептун в Риби в понеделник. Може да се наложи да се откъснете от това, което желаят другите, и да преследвате това, което в действителност желаете.

Чувствате се доста обществени, когато Меркурий навлиза във Везни и във вашата обществена зона в сряда. Създаването на контакти ще бъде елементарно, тъй като можете да заговорите съвсем всекиго с няколко очарователни думи. Съсредоточете се върху това по какъв начин да превърнете фантазиите си в действителност благодарение на някои съдружници.

След като прекарахте последните няколко месеца, водени от жаждата за пътешествия, сте подготвени да се заемете съществено с кариерата и задачите си, когато Венера навлезе в Дева в неделя и се реалокира във вашата зона на репутацията. Съсредоточете се върху професионалните си взаимоотношения и върху това по какъв начин можете да употребявате остроумието и чара си, с цел да се издигнете в света.

Започвате октомври с нови сили, тъй като сте в търсене на себепознание, когато Меркурий в Дева се съединява с Плутон във вашия знак във вторник. Това е превъзходен ден да поемете по по-малко изминатия път и да научите повече за себе си. Можете да постигнете всичко - от предприемане на пътешестване до отстояване на личната си позиция.

След просветляващото начало сте напълно настоятелен, когато Меркурий навлезе във Везни и зоната на обществения ви имидж в сряда. Използвайте идващите няколко седмици, с цел да планирате по какъв начин да изградите най-хубавата известност за себе си. Установяването на верните връзки може да остави положително усещане и да ви помогне да напреднете.

След месеци, натоварени с прочувствен багаж, ще позволите на сърцето си да се издигне свободно, когато Венера навлезе в Дева в неделя и се реалокира във вашата зона на разширение. Това е време на огромни завършения и ненадейно влюбване. Не се тормозете, дали ще изберете идеалния маршрут. Просто се наслаждавайте на пътуването.

Разговорите ви в леглотомогат да станат прекомерно съществени, когато Меркурий в Дева се опълчи на Нептун в Риби в понеделник. Не лъжете любовника си, с цел да получите това, което желаете. Това няма да се отрази добре. Да бъдете уязвими и почтени може да докара до огромни промени, които ще ви сближат.

Нови завършения ви чакат, когато Меркурий навлезе във Везни и във вашата зона на разширение в сряда. Направете някои есенни пътувания през идващите няколко седмици преди настъпването на зимата, в това число някои пътувания на дълги дистанции. Създайте контакти с хора от всички сфери на живота, защото сте отворени към света. Наслаждавайте се!

След лятото на любовта хладният октомврийски въздух може да промени връзките ви за положително или неприятно, когато Венера навлезе в Дева в неделя и се реалокира във вашата зона на промяна. Това може да бъде интервал на сантиментално прераждане, Водолеи, тъй че е отлично време за дълбока фамилиарност. Вижте дали можете да израствате и да се променяте дружно с вашите взаимоотношения.

Може да ви е мъчно да се забавлявате през есента, когато Меркурий в Дева се опълчва на Нептун във вашия знак в понеделник, изключително когато всички спорят. Невъзможността да решите какво желаете или нуждата да извършите компромис с визията си може да ви накара да се разгневите. Намерете още веднъж своя глас, Риби.

До сряда ще се превърнете в човешки детектор на лъжата, когато Меркурий навлезе във Везни и във вашата зона на промяна. През идващите няколко седмици ще ви бъде елементарно да разкривате скрития смисъл на думите и претекстовете на хората. Оставете интуицията си да ви води.

След като сте прекарали месеци в работа върху себе си и в насърчаване на положителни привички, най-сетне сте подготвени да се влюбите, когато Венера навлезе в Дева в неделя и се реалокира във вашата зона на партньорство. Прекарайте остатъка от есента в най-хубавия си сантиментален живот с някого, за който ви е грижа. Ако сте сами, няма да е за дълго.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР