започнаха световното си турне за 2022 г. в Латвия, като

...
започнаха световното си турне за 2022 г. в Латвия, като
Коментари Харесай

The Cure на турне

започнаха международното си турне за 2022 година в Латвия, като дебютираха с две нови песни Alone и Endsong и приветстваха китариста и кийбордиста назад в групата.

Официалната подгряваща група за турнето са любимците на фронтмена Робърт Смит - . Старта на обиколката нощес бе даден с шоу в, където публиката чу и две нови песни от дълго чакания иден нов албум на The Cure-Songs Of A Lost World. Ето и малко от атмосферата на концерта.

Фронтменът на групата Робърт Смит разкри пред по-рано тази година, че  планират през септември издаването на нов албум, който ще се споделя Songs Of A Lost World . Малко по-късно, през май, Смит заяви, че албумът е съвсем приключен и че се надява той да излезе до началото на турнето през октомври.

 

 

„ По създание това е албум с 12 песни “, сподели Смит пред NME. Според него:„ Ще си коства чакането. Мисля, че това е най-хубавото нещо, което сме правили. Много от песните са сложни за пеене и по тази причина ми лиши известно време ”, което и изяснява забавянето на рилийза все още.

Обсъждайки тематиките и характера на дълго чаканото продължение на от 2008 година, Смит сподели за изданието, че албумът звучи по-скоро като, в сравнение с като.

За билети и информация за Европейското турне на The Cure за 2022 вижте.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР