Започнаха разговорите между „Продължаваме Промяната“ и „Демократична България“ за съставяне

...
Започнаха разговорите между „Продължаваме Промяната“ и „Демократична България“ за съставяне
Коментари Харесай

Започнаха разговорите между Продължаваме Промяната и Демократична България за съставяне на кабинет

Започнаха диалозите сред „ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “ за сформиране на кабинет.

" Трябва да намерим механизъм за по-голяма диалогичност по национални цели, тъй че в действителност да можем в идващите шест месеца или една година, според по какъв начин се развиват политическите събитя, да предложим достижения, които да реализираме ". Това сподели съпредседателят на Демоктратична България Христо Иванов при началото на диалозите с Политическа партия за сформиране на кабинет в границите на сегашния парламент.

По думите му: " Това ръководство има смисъл, в случай че намерим механизъм да запазим този ритъм на работа, който досегашният парламент наложи, и да го разтеглим ".

След оставката на кабинета и предлагането за нов министър председател в лицето на Асен Василев, през днешния ден от " Продължаваме промяната " започнаха формалните договаряния с Българска социалистическа партия и Демократична България. От партията ще търсят поддръжка по препоръчаната от тях нова стратегия за ръководство за 6 месеца.

Асен Василев разяснява, че оферират стройна стратегия, която да отговори на упованията на българските жители.

Трудни, турболентни, само че с положителни достижения 6 месеца. Благодаря за положителното съдействие, сподели Христо Иванов. Ще би трябвало да подобрим структурата за взимане на решения и да подходим по доста по-конкретен метод във образуването на болшинство за националните цели. Без да се отхвърляме от задачите си, би трябвало да намерим механизъм за по-голяма диалогичност по национални прироритети.

Очаквайте детайлности

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР