Започнаха преговорите между руската и украинската делегации. Това съобщи за

...
Започнаха преговорите между руската и украинската делегации. Това съобщи за
Коментари Харесай

Започнаха преговорите между Русия и Украйна /видео/

Започнаха договарянията сред съветската и украинската делегации. Това заяви за УНИАН източник в кабинета на президента. Той добави, че към момента не се знае какъв брой време ще продължат. Преговорите се водят в региона на беларуско-украинската граница.
Днес Русия и Украйна сядат на масата на договарянията в търсене на излаз от създалата се обстановка. Това се случва дни откакто съветският президент Владимир Путин предприе военни дейности, нападайки Украйна.

Делегацията от Украйна включва ръководителя на фракцията „ Слуга народа “ Дейвид Арахамия, министъра на защитата на Украйна Алексий Резников, консултант на ръководителя на кабинета на президента на Украйна Михаил Подоляк, началник на украинската делегация в TCG Андрий Костин, националният заместител Рустем Умеров и заместник-министърът на външните работи на Украйна Николай Точицки.

Руската делегация на договарянията ще бъде показана от съветския дипломат в Беларус Борис Гризлов, депутата Леонид Слуцки, съветския заместник-министър на външните работи Андрей Руденко, съветския заместник-министър на защитата Александър Фомин. Ръководител на делегацията е Владимир Медински.

Отбелязва се, че основният въпрос на договарянията е незабавното преустановяване на огъня и изтеглянето на войските от територията на Украйна.

Самият украински президент Володимир Зеленски не вярва  в резултатите от договарянията. Ще намерят ли излаз от задънената улица договарящите, следва да разберем…

Очаквайте детайлности!



frognews.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР