Започнаха номинациите за на EGO Awards. Индексът ще бъде съставен

...
Започнаха номинациите за на EGO Awards. Индексът ще бъде съставен
Коментари Харесай

Започнаха номинациите за Топ 100 инфлуенсъри на EGO Awards

Започнаха номинациите за на EGO Awards. Индексът ще бъде формиран на база обществени номинации и гласоподаване, които ще дефинират 100-те най-влиятелни персони в България. Номинациите не престават до 28 януари и всеки е свободен да даде своите оферти за родни авторитетни персони, които счита, че заслужават да бъдат отличени.

Индексът Топ 100 инфлуенсъри в България цели да отличи напъните и достиженията на българските инфлуенсъри и да ги поддържа в задачата им да бъдат модерният глас на обществото.

" В днешно време в обществото има една приказка, че " всеки е инфлуенсър ". Но с цел да си в действителност авторитетен като персона е нужно доста повече от това да си прочут или да си събрал почитатели в някоя обществена мрежа. Важно е да имаш въздействие върху хората и да си виновен към посланията които отправяш. 

Затова и ние от EGO Awards желаеме да разпознаваем най-влиятелните инфлуенсъри - тези които служат за добър образец.  Щастливи сме, че можем да сложим напъните на тези персони под светлината на прожекторите и ви окуражаваме да предлагате вашите любимци за показателя “Топ 100 инфлуенсъри в България " на EGO Awards. ", споделя Ованес Ованесян, съосновател на EGO Awards.

За място в показателя могат да бъдат номинирани инфлуенсъри от разнообразни сектори с разнообразно или фокусирано върху избрана тема наличие. Това могат да бъдат артисти, публицисти, спортисти, ютюбъри, блогъри, бизнес инфлуенсъри, коучове и обучители, начин на живот, фешън инфлуенсъри, гейминг инфлуенсъри и други

Всеки може да номинира обичаните си инфлуенсъри до 28 януари на.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР