Започна срещата между ГЕРБ и ИТН. Думата в началото все

...
Започна срещата между ГЕРБ и ИТН. Думата в началото все
Коментари Харесай

ГЕРБ и ИТН за първи път очи в очи. Тошко клекна: Финансите са в окаяно състояние. Вина имаме и ние

Започна срещата сред ГЕРБ и Има Такъв Народ. Думата първоначално все Десислава Атанасова:
„ Това е първият диалог, който организираме с вас в 49-тото Народно събрание, а и преди този момент. До този миг провеждахме серия от диалози с другите парламентарни групи, като главен акцент бяха единодушия по секторните политики от нашата управническа стратегия и визиите на останалите парламентарни групи за поддръжка на тази стратегия, както и другите хрумвания за консолидация.
Основните тематики са Еврозона, Шенген, приемане и асимилиране на средствата по проекта за резистентност, обществените финанси, сигурна и предвидима данъчна, финансова политика, както и всички наши хрумвания за развиване на секторните политики в една предстояща смислена управническа стратегия за бъдещо държавно управление.
Ние всички в границите на тези 2 години се проваляхме в това да намираме консенсус и се веселя, че в 49-тото Народно събрание сме осъзнали отговорността си. Колкото и разнообразни позиции да имаме, би трябвало да ги отстояваме, само че със схващане, че нашите работодатели – българските жителите желаят държавнически метод. За всички е ясно, че не може да си позволим следващи предварителни избори “, приключи тя.
Думата по-късно все Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.
„ Ние от Има Такъв Народ декларирахме, че в този парламент ще подкрепим всяка една концепция без да робуваме на политически щампи. Ако решим, че нещо е положително, ще го подкрепим.
Искрено се надявам диалогът да е градивен, а не идеологически съкрушен.
„ Ваша работа е какъв брой време отделихте на втората политическа мощ, тъй като в профил изглеждаха с предупреден край. Ние сме дясно насочена партия. Ситуацията в страната е доста комплицирана. Финансите са в окаяно положение, виновност за което е на Асен Василев. За това виновност носим и ние, че не го спряхме на време. Повече такава неточност няма да допуснем “, съобщи Тошко Йорданов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР