Започна поетапното пропускане на тежкотоварни автомобили към граничния пункт Дунав

...
Започна поетапното пропускане на тежкотоварни автомобили към граничния пункт Дунав
Коментари Харесай

Започна поетапното пропускане на тежкотоварни автомобили към граничния пункт "Дунав мост"



Започна поетапното пропускане на тежкотоварни коли към граничния пункт " Дунав мост ", откакто платното за придвижване в посока мостовото оборудване бе блокирано от аварирали камиони тази нощ.

Пътят към граничния пункт " Дунав мост " в посока от София към мостовото оборудване остана затворен дълги часове. Причината за това бяха станалите две произшествия през тази нощ.

Сигналът за първия случай е получен към 02.30 ч тази нощ, когато в спрели заради повреда два камиона с украинска регистрация се удря микробус с платформа, пренасящ коли. При този конфликт е потърпевш 21-годишният водач на буса, който е откаран от екип на Спешна помощ за лекуване на политравма в болничното заведение в Русе. Мъжът е без заплаха за живота. На място са изпратени два профилирани автомобила на " Пътна помощ ", на които да бъдат претрупани колите от платформата.

Сигналът за втората злополука е постъпил малко преди 06.00 часа тази заран. В региона на първия случай рейс с турска регистрация се блъска в тежкотоварен камион, който през това време заобикалял произшествието.

При случая е потърпевш 35-годишен мъж от " Пътна помощ ", който също е откаран в болничното заведение с политравма, само че без заплаха за живота.

На мястото на случая към момента тече оглед от полицията и пренасяне на тежките камиони от платното за придвижване. За леките коли има обходен маршрут през село Николово, а тежкотоварните изчакват в разнообразни точки по посока от София към границата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР