Започна набирането на персонал по Черноморието, видя репортер на Plovdiv24.bg. Офертите

...
Започна набирането на персонал по Черноморието, видя репортер на Plovdiv24.bg. Офертите
Коментари Харесай

Камериерки на морето с 1500 лева месечно чисто, плюс спане и храна

Започна набирането на личен състав по Черноморието, видя кореспондент на Plovdiv24.bg.  Офертите са примамливи, стига да му се работи на човек. Те могат да се срещнат в разнообразни групи във Facebook.

Така да вземем за пример, хотел в Слънчев  бряг набира камериерки за сезон за 2022г. Заплатата е много съблазнителна – 1500 лв. чисто. Осигурени са по този начин също и квартира и храна. Плажът в свободното време е екстрата към офертата. 

Камериерка се търси и за Равда. Предлага се почасова претовареност  - от 2 до 4 часа дневно за целия сезон. Започва се от месец юни. Задълженията са ясни – разчистване на стаи и промяна на спално долни дрехи. Предпочитанията са за дами с опит и по-възможност локални. 

От началото на месец май пък се търси охранител-портиер на Международен юношески център в Бургас, като се изисква най-малко приблизително обучение, положително физическо и психологично здраве, действеност, предвидливост, вежливост и отговорност. Той ще би трябвало да реализира надзор на входа, както и други задания, предоставени му от управлението на предприятието. Работата е на смени по 12 часа. Осигурени са му квартира и храна. Заплатата не се афишира авансово.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР