Започна 17-то Национално събрание на Демократи за Силна България (ДСБ)

...
Започна 17-то Национално събрание на Демократи за Силна България (ДСБ)
Коментари Харесай

Кой ще поведе ДСБ напред: Атанас Атанасов или Цецка Бачкова;

Започна 17-то Национално заседание на " Демократи за Силна България " (ДСБ) в НДК. В залата прозвучаха химните на Република България и на Европейския съюз, съобщи Българска телеграфна агенция.

Очаква се делегатите да препотвърдят присъединяване на партията в обединението, както и да бъде определен нов ръководител и управление.

 Цецка Бачкова пред Dir.bg: Искам по-силно наличие на ДСБ в обединението Виж още

До момента са све кандидатурите за ръководител - на Атанас Атанасов, настоящ водач на партията, и на неговата заместничка Цецка Бачкова. Евродепутатът Радан Кънев се отхвърли от присъединяване в " разногласието " за председателския пост.

Националното заседание ще изслуша отчет на ръководителя, след което ще има политическа полемика, а по-късно стартира изборът на нов ръководител и управление на ДСБ.

В края на съвещанието форумът ще одобри и резолюция на XVII Национално заседание на " Демократи за Силна България ".

Влизам на форума с настройка да вървим към по-активно наличие на ДСБ в политиката, повече младежи, сподели пред публицисти преди началото на Националното заседание Цецка Бачкова, кандидат за председателския пост. Надявам се на днешното съвещание да бъдат дадени всички отговори на въпросите, които вълнуват членовете и симпатизантите на партията, добави тя.

Бачкова даде обещание да работи за по-активно отстояване на десните политики в границите на " Демократична България ". В момента сме в конкуренция със настоящия ръководител Атанас Атанасов за бъдещето на ДСБ, уточни още тя.

Смятам, че би трябвало да бъдем устойчиви и да продължим това, което успяхме да създадем, разяснява за Българска телеграфна агенция ръководителят на ДСБ Атанас Атанасов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР