Заплахи за убийство е започнала да получава Моника Маринова, която

...
Заплахи за убийство е започнала да получава Моника Маринова, която
Коментари Харесай

Смразяващо! Заплахи летят към приятелка на обезобразената Дебора

Заплахи за ликвидиране е почнала да получава Моника Маринова, която първа подаде сигнал за това, че приятелката й Дебора е била рязана 400 пъти с макетно ножче. Пред Нова телевизия Маринова призна, че се опасява и не излиза сама от вкъщи си.

Въпреки митингите в поддръжка на потърпевшото 18-годишно момиче, нарязано с макетно ножче, мутри не престават да сипят закани. Оказва се, че те са отправени от профил в обществената мрежа, който бил хакнат. 
-->
„ Вчера видях море от хора. Много плакахме, тъй като имахме потребност да знаем, че не сме сами. Борбата е доста мъчно и осъзнаваме, че занапред ще става по-трудна ”, показа Моника Маринова. По думите ѝ лицето, което я е заплашвало, към този момент е пуснато на независимост.

„ До вчерашна дата към момента нямаше информация кой ме е заплашил, тъй като този човек изяснява по какъв начин профилът му в обществената мрежа е бил хакнат. Това е даже още по-плашещо, тъй като не знам даже от кого да се вардя и заради тази причина не излизам от вкъщи си сама “, добави тя.

„ Искаме правдивост. Нека не минават с някакви си 5-10 години за опит за ликвидиране, тъй като това е извънредно несериозно! Този случай е абсурден. За нас само полицията си свърши работата. Някъде се къса нишката и то не на едно място. Искаме да знаем кой и кои. Скандалът не е на локално, а на държавно равнище. Очаквам всички да се засилват. Поради това сложих период една седмица, в която желаеме действителни дейности “, акцентира приятелката на Дебора Михайлова.

Спокойно може да се желае сред 20 и 30 години затвор за този, който атакува приятелката ми, добави тя.

„ Категорично считам, че в случай че не бяха медиите, институциите нямаше да ускорят своята работа. Видяхме какво се случи за един месец – едно огромно нищо ”, съобщи тя. Близката до фамилията прикани да не се съди за един мъж по външния му тип и да не се жигосват мъжете с татуировки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР