Записването за летния семестър в бакалавърските и магистърските програми ще

...
Записването за летния семестър в бакалавърските и магистърските програми ще
Коментари Харесай

ВУЗФ отвори официално ранния си прием на студенти

Записването за летния учебен срок в бакалавърските и магистърските стратегии ще продължи до края на февруари
Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) – един от най-авторитетните бизнес университети в страната, постави формален старт на ранния си банкет на студенти, които желаят да се запишат за образование в бакалавърските и магистърските стратегии на университета за летния учебен срок на образователната 2021/2022 година

За да отговори на огромния брой запитвания на претенденти от цялата страна, приемът ще се реализира единствено по документи. Те могат да се подават на място в университета или онлайн. При подаване на заявките за кандидатстване, екипът на ВУЗФ ще се свърже самостоятелно с всеки претендент и ще подкрепи целия развой по консултацията и записването му.

Всеки, който желае да научи повече за специалностите, които предлага висшето учебно заведение, за образованието и преподавателите във ВУЗФ и за евентуалната си професионална реализация след завършването на университета, може да се включи във виртуалните отворени порти, които ВУЗФ провежда на 26 и 27 януари от 15 ч. в платформата Гугъл Meet. Всички кандидат-бакалаври и кандидат-магистри ще имат опция да се срещнат със своите бъдещи преподаватели и да получат отговорите на всичко, което ги интересува за тяхното следване непосредствено от първа ръка. Всеки, който желае да се включи в отворените порти, може да се запише за присъединяване на е-mail:.

ВУЗФ е измежду дребното университети в България, които оферират всяка година образование в нови и съвременни дисциплини, съобразени с потребностите на бизнеса и пазара на труда. Във ВУЗФ студентите във всички специалности учат персонални финанси, финансови технологии и кръгова стопанска система, които са предпочитани посоки за подготовка. В допълнение към това, през декември 2021 година ВУЗФ подписа меморандум за съдействие за образование във финтех направлението взаимно с Българската финтех асоциация.

През миналата година две от счетоводните специалности на висшето учебно заведение - бакалавърската стратегия " Счетоводство, одит и финанси " и магистърската компетентност " Счетоводство, одит и корпоративен разбор ", получиха интернационална акредитация от ACCA (The Association of Chartered Certified Accountants, Великобритания). Университетът за поредна година си заслужи и едно от челните места в Рейтинговата ранглиста на висшите учебно заведение в България на МОН. Той е в топ 4 на най-хубавите висши учебни заведения в направление " Икономика " в България и отбелязва впечатляващите 95% във връзка с професионалната реализация на приключилите ВУЗФ студенти. Дипломантите на ВУЗФ са и измежду най-добре платените експерти в направление " Икономика ", със междинен облагаем приход на приключилите от 2627 лева през 2021 година

През последните години университетът се потвърди като една от най-активните и динамично разрастващи се просветителни институции в България, която се отличава с новаторски и на практика университетски стратегии. Основен приоритет на ВУЗФ е да дава на своите студенти богато образователно наличие, потребление на най-новите и модерни технологии в образователния развой, преподаване, съобразено с най-хубавите европейски и международни просветителни стандарти, скъпо ноу-хау, благоприятни условия за процедура в огромни национални и интернационалните компании, както и сполучлива професионална реализация на студентите.

Всеки кандидат-студент, който желае да получи спомагателна и цялостна информация за идното си следване може да се възползва от опцията за самостоятелна консултация. Консултацията може да се организира онлайн или на място във ВУЗФ в комфортен ден и час за кандидат-студента посредством записване на е-mail: [email protected] или на телефон 02/40 15 807, 0888 443 096.

Всички бакалавърски и магистърски стратегии на ВУЗФ може да разгледате на уеб страницата vuzf.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР