Запечатват две бензиностанции в Кърджали заради груби нарушения при експлоатацията

...
Запечатват две бензиностанции в Кърджали заради груби нарушения при експлоатацията
Коментари Харесай

Запечатват две бензиностанции в Кърджали

Запечатват две бензиностанции в Кърджали поради груби нарушавания при употребата им, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи. Те са били тествани в хода на профилирана интервенция с присъединяване на чиновници от Икономическа полиция, РСПБЗН-Кърджали, Търговско дружество "НАП "-Пловдив, организация "Митници ", чиновници на Държавната организация за метрологичен и механически контрол.

И в двата обекта е било открито, че липсва подадена информация до Национална агенция за приходите за общо 28 доставки на горива, за което са формирани 28 акта преди те да бъдат запечатани.

Служители на РСПБЗН установили липса на заземители и обозначителни табели за възбрана за пушене и палене на огън навън, липса на прахови пожарогасители, за което ще бъде формирани актове.
От чиновниците на Държавната организация за метрологичен и механически контрол е направен протокол за наложителни наставления за потребление на средства за измервания без знаци, за което ще бъде формиран и акт. Взети са проби от горивото и следва проучването им.

В една от бензино-газстанциите чиновници на организация "Митници " разкрили под земята контейнер с към 15 куб. м гориво с липса на калибровка и нивомерна система, както и гориво, за което не са показани документи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР