Западните страни не успяха да открият предатели сред руските дипломати,

...
Западните страни не успяха да открият предатели сред руските дипломати,
Коментари Харесай

Лавров разкри има ли предатели сред руските дипломати

Западните страни не съумяха да открият предатели измежду съветските дипломати, макар че такива опити бяха направени както в Русия, по този начин и в чужбина, съобщи през днешния ден съветският външен министър Сергей Лавров пред 30-ата асамблея на Съвета за външна и отбранителна политика, съобщи ТАСС.

" Сред дипломатите не бяха открити предатели, макар че такива опити бяха правени както от чужбина, по този начин и вътре в страната ", сподели министърът.

Лавров акцентира, че съветските дипломати не престават да извършват професионалните си отговорности добросъвестно и пълноценно, в сходство с условията на времето.

Той обърна внимание на обстоятелството, че съветското външно министерство прави всичко допустимо, с цел да отбрани правата и ползите на сънародниците си в чужбина.

" Когато Западът реагира истерично на началото на военната интервенция и всички полети бяха анулирани, ние незабавно оказахме помощ за завръщането в страната на тези наши жители, които се намираха в чужбина. Текущите задания, които постоянно са били доста, са свързани с консулските услуги за руснаците ", добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР