Замразил участието си на нарко пазара, Денис продължава да действа

...
Замразил участието си на нарко пазара, Денис продължава да действа
Коментари Харесай

Денис с нов бизнес в Братя

Замразил присъединяване си на нарко пазара, Денис продължава да работи по своя нов проект да излезе на ярко и да почисти всичките си компании от тъмните схеми, в които се беше забъркал. Заявеното желание, обаче, е обвързвано със незабавна нужда да трансформира освен дейностите си, а и насъбрания от преди капитал. Към какво ново начинание ще се насочи, кого ще ангажира в него и дали това може да се трансформира в работеща формула за рестарт на неговата бизнес империя на чисто?

Балистичната експертиза от патрона в главата на убития съветски мафиот Фьодор Опланчик излиза и води следователите от отдел „ Убийства “ по нови следи. Ще съумеят ли Калин и Жана да открият някогашния притежател на оръжието, с цел да схванат най-малко малко за неговия покупател?

В дома на Лора стартират да се случват странни неща. Драго се пробва да й вдъхне кураж и да изгони вечно страховете и виновността, които тя носи в душата си. Дали мистериозните случайности са плод на подстрекателство и свръх емоционалност, или някой в действителност си прави злокобни смешки?

След абсурда в организацията на Ива, двете с Мая са пред морална алтернатива – да кажат ли на тяхната клиентка истината за отвратителната постъпка на нейния избраник, или да премълчат, с цел да не се намесват в непознатите персонални връзки. Кой ще надделее с мнението си, по какъв начин ще постъпят и има ли бъдеще единственият им към този момент план, след огромния фал?

Снежа е твърдо уверена, че след цялата история на братята с Лора и изключително след изгубването на Борис, Драго би трябвало да стои надалеч от дамата, която е първопричината за войната сред тях. Майката е надълбоко възмутена, че вместо това, Драго е обезпечил на Лора комфорт и се грижи за нея. Снежа е решена непременно да се срещне с бременната жена, само че какъв е проектът й и дали ще реализира триумф?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР