Замисляли ли сте се някога защо едни семейни двойки живеят

...
Замисляли ли сте се някога защо едни семейни двойки живеят
Коментари Харесай

Ще се разделите ли или любовта ще продължи вечно: ето от какво зависи

Замисляли ли сте се в миналото за какво едни фамилни двойки живеят в мир и единодушие години наред

Защо връзката им провокира завистта на близките, а други се разделят небрежно или се тормозят един различен цялостен живот? Каква е повода? Оказва се, че тя се крие в енергетиката на двойката. Необходимо е единствено „ да се настроите “ към колегата, „ да уловите вълната “ му и да приемете неговите условия на играта, като не забравяте и за своите интереси…

Още Питагор споделя, че светът се ръководи от числата . Затова изобразяваме енергетиката на двойката с формула. И по този начин, първият вид двойка може да се показа като

Единият съюз е: 1 + 1 = 1

Хората в подобен брак се сливат като че ли в една душа, в едно цяло. И двамата обожават кучета и класическа музика, карат ски, падат си по изобразителното изкуство и така нататък Струва им се даже, че предугаждат желанията на колегата. Казано на професионален език, енергетиката им е слята в едно: в случай че с единия се случи нещо, другият го усеща от разстояние.

Тази двойка живее на правилото на сливането. Заедно са поради сходните си ползи. На мнозина (особено на жените) подобен брак наподобява съвършен и те мечтаят за сходен съюз. Но от позиция на психолозите сходни връзки не са за всички. Не са малко мъжете, които, с цел да разнообразят спокойния и обичаен ход на фамилния живот, търсят бурни връзки настрана от него, което унищожава уравнението.

Съвет: в случай че вашият брак е от този вид и не желаете да изгубите себе си в него, проявявайте повече автономия. Например купете нещо, без да се посъветвате със брачна половинка (съпругата) си, отидете без нея (него) на спектакъл, заминете на море, повече общувайте с другари.

Другият вид брачен връзки е: 1 + 1=2

Този съюз е построен на правилото на комуналните жилища: двамата живеят дружно, само че всеки резервира своите ползи. В този съюз съпрузите обичат разнообразни неща, избират друга храна, развлечения и така нататък Никой не желае да жертва себе си и ползите си.
Те дълго се нагаждат един към различен. А когато „ ръбовете “ са поизгладени, животът протича на правилото на взаимното допълнение.

В първата двойка любовта е, когато двамата се гледат един различен. Във втората – когато гледат в една посока. Бракът се крепи на самобитен пакт за ненападение. Жената не „ пили “ на брачна половинка си, че печели малко пари, а той си затваря очите за непотребните й килограми. Мъжът, от своя страна, дава обещание, че няма да я кори за безкрайното й бърборете по телефона с приятелки, в случай че тя не го укорява за изпитата на вечеря чашка или ходенето на риба с другари.

Съвет: в случай че вашият съюз се отнася към втория вид, живейте на правилото на рационалния нарцисизъм. Научете се да се грижите сами за себе си, защото сътрудникът ви надали ще го направи. Просто това не е свойствено за него, по този начин е.устроен. И не се опитвайте да го превъзпитавате.

Третият и може би най-сложният вид взаимоотношения е 1 + 1=3

Ако в първата двойка „ ние “ се възприема като едно цяло, а във втората „ ние “ е двойка, то в третия „ ние “ е семейство.

Двойката 1+1=3 се среща много рядко. Животът на тези хора е изтъкан от взаимни отстъпки. Например, когато единият от съпрузите обича котки, а другият – кучета, те си взимат и двете. И се постанова мъжът да обикне котката на жена си, а дамата – кучето на мъжа си.

В тази двойка всеки от съпрузите принадлежи на себе си. Но тя ще съществува, в случай че всеки има какво да вложи в фамилията. Подобен брак е съвършен основно за мъжете, защото припомня на партия шах. Както и във втория случай, тук участва мълчалив контракт. Но и двамата съпрузи понякога го нарушават, предизвиквайки у другата страна стихия от страсти и негодувания. Но споровете наподобяват на пемза: снемайки горния вроговен пласт, те обновяват
връзките.

Съвет: в случай че желаете да съхраните и укрепите брака си, да повишите енергетиката на вашата двойка, правете повече взаимни приноси в фамилията . Намерете точките на допиране. Правете отстъпки, взаимни отстъпки, радвайте колегата с това, което му харесва – да вземем за пример храна, музика и така нататък И в случай че през днешния ден сте му приготвили обичаната чорба, то на следващия ден той ще се прибере у дома с обожаваната от вас торта. И всички ще са щастливи.

Разбира се, всеки съюз има своите минуси и плюсове, мощни и слаби страни

Ако ви се коства, че в брака ви нещо не върви, това не значи, че по този начин ще е от самото начало. Главното е да осъзнаете, че сътрудникът ви няма да се промени. Затова спрете с претенциите към него (нея) и обърнете внимание на позитивните му/й страни. Направете си изводите и продължете дружно по пътя.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР