Замествала ме е началник отдела Елена Траянова. Тя е подписала

...
Замествала ме е началник отдела Елена Траянова. Тя е подписала
Коментари Харесай

Архитект с версия за виновни за оголените кабели

" Замествала ме е шеф отдела Елена Траянова. Тя е подписала бележката (договор с ЧЕЗ), която госпожа Фандъкова демонстрира. Аз съм бил в отпуска. Ако бях видял документа, евентуално нямаше да го подпиша, само че сътрудниците не са подозирали, че ще има такива користни цели. Като са видели, че бележката е със запетайка, а не с моя автограф, е трябвало от ЧЕЗ да попитат най-малкото администрацията “.

Това съобщи пред BGonAir основният проектант на „ Триадица “ арх. Иван Шишков във връзка шахтата палач, която лиши живота на 16-годишния Людмил. Още през вчерашния ден той е подал оставка, както стана ясно от информацията на районния кмет.

„ Работил съм прелестно със столична община и с институциите. Когато обаче започнаха да се вадят документи и да се демонстрира подозрение в моята работа, взех решение да се отдръпва. Някои може и да го разтълкуват като тичане от отговорност, може и по този начин да наподобява, само че напущам, тъй като е неуместно в тази трагична обстановка да стартираме да си прехвърляме отговорността “, безапелационен е арх. Шишков.

„ Привързването на павилиона към ЧЕЗ съгласно мен е станало през 2019 година, когато се правеше ремонт на бул. „ Иван Гешов “. Органът, който би трябвало да управлява шахтата, е нейният притежател. Мисля, че това са сътрудниците от „ Улично осветяване “. Според мен при преместването на светофара са останали едни кабели, само че фокусът се измести върху тази записка. Оттук нататък ще работя като проектант. В община „ Триадица “ аз съм се чувствал потребен “, разяснява арх. Шишков.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР