Заместник-председателят на Съвета за сигурност (СК) на Руската федерация Дмитрий

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност (СК) на Руската федерация Дмитрий
Коментари Харесай

Медведев нарече отказа на Орбан да подкрепи ембаргото за отказ от руски енергоносители като смела стъпка

Заместник-председателят на Съвета за сигурност (СК) на Руската федерация Дмитрий Медведев назова отхвърли на унгарския министър председател Виктор Орбан да поддържа ембаргото върху съветските енергийни носители като „ смела стъпка за безмълвна Европа “.

Унгарският министър председател Виктор Орбан направи смела стъпка за безгласна Европа. Той отхвърли да поддържа опустошителното енергийно ембарго за стопанската система на страната си и безумните наказания против религиозни фигури (четете: патриархът на Москва и цяла Русия и други православни йерарси) ", написа Медведев в петък в своя канал в Telegram.

„ В тази връзка заместник-председателят на Съвета за сигурност допусна, че „ най-разумните водачи на страните от Европейски Съюз са изтощени да се движат безшумно към скалата дружно с цялото стерилизирано европейско стадо, което е водено на кръвопролитие от американска овчарка “.

" Нека забележим какво ще направи този пастир. И, несъмнено, по какъв начин ще се държи частта от стадото, която е подготвена да се жертва за добре нахранения живот на овчаря ", добави Медведев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР