Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев обяви

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев обяви
Коментари Харесай

Медведев с покъртителни думи за Зеленски и Киев

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев разгласи нуждата от цялостно проваляне на киевския режим и актове на отмъщение против неговите основни фигури. Това написа той в своя канал в Telegram, представен от ТАСС.

Медведев разяснява изказванията на Киев за нуждата от нови доставки на оръжие, желанието да " отиде и да върне Крим " и че " войната може да продължи десетилетия ". " Киевското куче продължава да лае. По космата му зурла се стича слюнка, тъй че стопаните виждат бойните му качества ", означи зам.-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация.
-->
" Какво е това? Противоречив здрач на пропито с опиати схващане? Илюзии на неустановеност? Натиск върху своите благодетели? Обща упорита параноя? Абсолютно. Всичко това дружно ", счита Медведев, представен от " Фокус ".

В същото време той обръща внимание, че " даже лъжливите изявления не би трябвало да се подценяват ". Медведев изясни, че това е " истеричният манифест " на Киев за " консолидиране на нацисткия хайлайф ", както и за приемане на нова поддръжка от спонсорите на Украйна и поддържане на военния морал.

Според него отговорът " може да бъде единствено следният: " Масово заличаване на персонален състав и военна техника, употребявани от нацисткия режим в хода на контранастъплението, с нанасяне на оптимално военно проваляне на Въоръжените сили на Украйна ".

Медведев уточни нуждата от " цялостно разгромяване на врага и дефинитивно събаряне на нацисткия режим в Киев с цялостната му демилитаризация на цялата територия на някогашна Украйна ".

Заместник-председателят на Съвета за сигурност означи, че актовете на отмъщение против " основни фигури на нацисткия режим " би трябвало да се правят без отминалост и без значение къде се намират.

" В противоположен случай те няма да се успокоят, нелепостите на наркоманите могат да се трансфорат в действителност и войната ще се проточи дълго време ", приключи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР