Заместник-председателят на парламента и лидер на партия Воля Веселин Марешки

...
Заместник-председателят на парламента и лидер на партия Воля Веселин Марешки
Коментари Харесай

Марешки поиска Бойко Борисов да подаде оставка

Заместник-председателят на Народното събрание и водач на партия " Воля " Веселин Марешки изиска оставката на премиера Бойко Борисов.
Според него това държавно управление " не работи добре и би трябвало да си върви ".
Марешки изясни, че би инициирал избор на съмнение към кабинета. Той цитира изявление на Борисов, за което обаче не е сигурен дали е казано в действителност . Според Марешки Борисов е декларирал, че в случай че на митинг на 11 септември се съберат 300 човек, министър председателят ще подаде оставка.
" За всички е ясно, че на митинга, който е разгласен от будни български жители, сигурно ще има 300 индивида. Ако той е споделил, че в случай че има 300 индивида ще си подаде оставката, няма потребност да чака с цел да ги види. Ще би трябвало да постъпи мъжки. Понеже той държи пред българския народ да го възприемат като мъжага ", добави Марешки.
Депутатът от ГЕРБ Тома Биков съобщи в коридорите на Народното събрание, че даже сътрудниците му от " Воля " да внесат избор на съмнение, болшинството в пленарната зала ще го преодолее. По мотив думите на Марешки, че Борисов би подал оставка, в случай че на митинг пред Народното събрание се съберат 300 души, Биков дефинира новината като подправена.
" Аз не съм чувал такива думи. Аз виждам някакви подправени уеб сайтове, които популяризират подправени вести през останалото време и в този момент популяризират някаква вест за някакъв митичен митинг. Според мен 300 души парадокс да се съберат, само че по този начин или другояче и 300 души да дойдат не мисля, че това е съображение да се подава оставка. Този спор нито го водим, нито сме го водили. ", разясни Биков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР