Заместник-председателят на парламента и лидер на партия Воля Веселин Марешки

...
Заместник-председателят на парламента и лидер на партия Воля Веселин Марешки
Коментари Харесай

Заместник-председателят на парламента поиска оставката на премиера Борисов

Заместник-председателят на Народното събрание и водач на партия Воля Веселин Марешки изиска оставка та на премиера Бойко Борисов. Според Марешки това държавно управление не работи добреи би трябвало да си върви, осведоми ДАРИК.

Марешки изясни, че би инициирал избор на съмнение към кабинета. Междувременно водачът на Воля цитира изявление на Борисов , за което обаче не е сигурен дали е казано в действителност. Според Марешки Борисов е декларирал, че в случай че на митинг на 11 септември се съберат 300 човек, министър председателят ще подаде оставка.

" За всички е ясно, че на митинга който е разгласен от будни български жители сигурно ще има. Ако той е споделил, че в случай че има 300 индивида ще си подаде оставка та, няма потребност да чака с цел да ги види. Ще би трябвало да постъпи мъжко. Понеже той държи пред българския народ да го възприемат като мъжага. ", добави Марешки.

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков съобщи в коридорите на Народното събрание, че даже сътрудниците му от Воля да внесат избор на съмнение, болшинството в пленарната зала ще го преодолее. По мотив думите на Марешки , че Борисов би подал оставка , в случай че на митинг пред Народното събрание се съберат 300 души, Биков дефинира новината като подправена.

" Аз не съм чувал такива думи. Аз виждам някакви подправени уеб сайтове, които популяризират подправени вести през останалото време и в този момент популяризират някаква вест за някакъв митичен митинг. Според мен 300 души парадокс да се съберат, само че по този начин или другояче и 300 души да дойдат не мисля, че това е съображение да се подава оставка. Този спор нито го водим, нито сме го водили. ", разясни Биков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР