Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан

...
Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветанов: Просветеният народ може да изведе България до Светли бъднини

Заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов насочи привет по случай днешния празник.
Политикът направи това през обществените мрежи.
„ Днес честваме Деня на българската култура и просвета и на славянската книжовност. 24 май е един от най-светлите и български празници, на който се прекланяме пред делото на Солунските братя - Кирил и Методий, дали на българския народ глаголицата. На този ден показваме своята признателност и благодарност пред всички учители, просветители и културни деятели, които през днешния ден и през вековете са пазили нашето най-голямо благосъстояние - българския дух и просвета. Осъзнавайки това, държавното управление на Бойко Борисов и ръководещото болшинство в Народното събрание недвусмислено сме декларирали, че образованието е наш главен приоритет и взаимните ни старания към този момент дават резултат.
Ние имаме вяра, че само просветеният народ може да изведе България до тези " Светли съдбини ", които светите братя преди толкоз години са ни показали. Честит празник, другари “, показва постът на Цветанов.
Днес честваме Деня на българската култура и просвета и на славянската книжовност. 24 май е един от най-светлите и български празници, на който се прекланяме пред делото на Солунските братя - Кирил и Методий, дали на българския народ глаголицата. На този ден показваме своята признателност и благодарност пред всички учители, просветители и културни деятели, които през днешния ден и през вековете са пазили нашето най-голямо благосъстояние - българския дух и просвета. Осъзнавайки това, държавното управление на Бойко Борисов и ръководещото болшинство в Народното събрание недвусмислено сме декларирали, че образованието е наш главен приоритет и взаимните ни старания към този момент дават резултат. Ние имаме вяра, че само просветеният народ може да изведе България до тези " Светли съдбини ", които светите братя преди толкоз години са ни показали. Честит празник, другари!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР