Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов уличи министърът на културата Атанас

...
Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов уличи министърът на културата Атанас
Коментари Харесай

Митов: Министърът на културата най-вероятно се е напушил

Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов уличи министърът на културата Атанас Атанасов, че се е надишал, напушил или изобщо почерпил с някакви субстанции. Това е явно за всеки, който гледа клипа, пуснат от него в обществените мрежи, съобщи Митов пред БТВ.

Припомняме, че министърът на културата Атанас Атанасов пусна видеоселфи от кабинета си с признателност към всички, които са се сетили да го поздравят за рождения му ден.

Аз от премиера не съм чул доста истини. Той си стартира с неистина и по този начин си продължава, обърна офанзивата Митов и на по-високо равнище.

Зам.-шефът на ГЕРБ подозира Кирил Петков в подмолни покупко-продажби за Северна Македония - поел е задължения България да отдръпна изискванията си за нейното участие в Европейски Съюз.

Премиерът не схваща тематиката за Северна Македония, упрекна Митов.

Петков не схваща и тематиката за съветския дипломат Митрофанова. Изгонването й не значи разкъсване на връзките с Русия. Означава " пратете различен дипломат ", изясни Митов.

Според него министър председателят е издал загадка от парламентарната естрада, като е съобщил обществено какви емисари са изпратени в Украйна за избавяне на българските моряци. Петков подставя под риск задачата и живота на тези хора, упрекна Митов.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР