Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов коментира разговорите за съставяне на

...
Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов коментира разговорите за съставяне на
Коментари Харесай

Даниел Митов разтресе ПП! Разкри заради каква долна цел Киро и Асен са жертвали „Мариците“

Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов разяснява диалозите за сформиране на държавно управление сред политическите сили в Народното събрание.

„ Хубаво е, че се водят някакви диалози. Започна да им излиза наяве на нашите съперници, че без диалози не може да се сформира освен държавно управление, само че и ръководство. Това делигитимира България и на международната сцена. В момента няма хоризонти за вдишване на каквито и да е задължения “, изясни той.

„ С Демократична България диалозите бяха положителни. С тях имаме доста съвпадения по цели. С Продължаваме промяната (ПП) цивилизовано и ненапълно експертно.

Очевидно те завиват на ляво в обществената сфера. Заявеното от тях не поддържане на някакъв политически план не е политически принцип, а неуместно твърдоглавие. Това не е градивно “, счита Митов.

По мотив избухналия скандал между ГЕРБ и Политическа партия по отношение на въглищните централи зам.-председателят на партията на Бойко Борисов съобщи:

„ Когато се приказват лъжи е изнервящо, не можеш да не реагираш. Фактите са следните, че Планът за възобновяване и резистентност бе подготвен, само че служебните кабинети отхвърлиха да го внесат, тъй като желаеха да вършат промени по него.

Обвиненията към нас, че не е импортиран би трябвало да отидат към Кирил и Асен, тъй като бяха дали своят вот в Народно събрание мораториум върху решенията на Министерски съвет, тъй като те го държаха.

Включването на батериите в него е по чиста коруппционна скица. Затварянето на въглищните централи би трябвало да се случи до 2026 година За да се понижат въглеродните излъчвания с 40% “, обясни Даниел Митов.

„ Само и единствено да им минат батериите, са жертвали потенциала на „ Мариците “. Санирането на жилищните здания има по-голяма логичност, тъй като икономисват електрическа енергия “, разяснява още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР