Заместник-председателят на ДПС Станислав Анастасов припомни на министъра на вътрешните

...
Заместник-председателят на ДПС Станислав Анастасов припомни на министъра на вътрешните
Коментари Харесай

Станислав Анастасов припомни на Рашков думите на лисицата от „Малкия принц“

Заместник-председателят на Движение за права и свободи Станислав Анастасов напомни на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков думите на лисицата от „ Малкия принц “: „ Не приказва, езикът е извор на недоразумения “.

Това стана по време на парламентарния надзор с присъединяване на Рашков.

Анастасов взе думата като се обърна към председателстващия съвещанието Кристиан Вигенин. „ Моля, да обърнете внимание по какъв начин министър Рашков преди малко разказа доста в детайли механизма за напън и тормоз: Отиваш на посещаване, пишеш протокол – благодарствена записка за визитата, след което обикаляш съседите и тях ги посещаваш, с цел да опозориш лицето пред локалната общественост “, съобщи Станислав Анастасов.

Народният представител разказа и различен механизъм: „ Търсиш един 20-годишен деятел на партия като отиваш при родителите му на работното място под претекст, че търсиш деятели – отново посещаване “.

Заместник-председателят на Движение за права и свободи съобщи, че Вигенин има богат интернационален опит и го помоли да напомни на министъра, че в ПАСЕ сега се разисква една спогодба срещу полицейското принуждение, като в нея „ основополагащ принцип е, че няма по какъв начин жертвата да се оплаче от насилника на насилника “.

Анастасов напомни, че сега Бойко Рашков ни „ популяризира “ в отчета на Държавния департамент за положението на човешките права в България.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР