Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков смята действията

...
Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков смята действията
Коментари Харесай

Москва: Новите санкции на САЩ намаляват изгледите за нормализация на отношенията с Русия

Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков счита дейностите на Съединени американски щати за стъпка към очистване на вероятностите за нормализация на връзките с Русия, съобщи ТАСС. Дипломатът разяснява за ТАСС утвърждения от Камарата на представителите в Конгреса на Съединени американски щати законопроект, засилващ едностранните наказания против Русия, Иран и Северна Корея, разяснява организацията, представена от Българска телеграфна агенция.

Според Рябков станалото "не се вмества в границите на здравия разсъдък ". "Авторите и спонсорите на този законопроект вършат доста сериозна стъпка в посока към очистване на вероятностите за нормализация на връзките с Русия ", добави той.

Москва вижда във Вашингтон източник на заплаха и работи въз основа на тази визия, сподели съветският посланик. По думите му приемането на законопроекта е съзнателен избор на враговете на Русия в Съединени американски щати, които "съвсем са се разпасали ".

"Съответно ще одобряваме по този метод и днешна Америка. Вашингтон е източник на заплаха. Трябва да разбираме това и да действаме съгласно това схващане - премерено, рационално и умерено ", съобщи Рябков.

"Десетки пъти сме казвали, че тези дейности няма да останат без отговор. Според мен при всичкото отвращение на сегашен Вашингтон да слуша и да чува който и да било, с изключение на себе си, нашият сигнал въпреки всичко е стигнал " до него, добави дипломатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР