Заместник-министърът на иновациите и растежа Стефан Савов връчи т клас

...
Заместник-министърът на иновациите и растежа Стефан Савов връчи т клас
Коментари Харесай

Българско дружество инвестира 7,5 млн. лв. в разширяване на логистична база

Заместник-министърът на нововъведенията и растежа Стефан Савов връчи т клас „ А “ по реда на Закона за поощряване на вложенията (ЗНИ) на „ Интерлинк Груп “ АД, оповестиха т пресцентра на Министерството.

Дружеството влага 7,5 млн. лева в разширението на логистична база „ Технолинк парк 2 “ в с. Радиново, част от Тракия икономическа зона.

„ Инвестицията в размер на 7,5 млн. лева към този момент е осъществена на 100 % “, осведоми Здравко Линкин, ръководител на Съвета на шефовете на „ Интерлинк груп “ АД. Той показа, че това е трети документ за инвестиция клас „ А “, който „ Интерлинк Груп “ получава, за другите си обекти и акцентира, че държавните насърчителни ограничения подкрепят извънредно българския бизнес.

„ В момента построяваме и високотехнологичен цех за алуминиеви профили за прозоречни решения и фасади, ще строим и нови логистични паркове. В интервала 2022-2023 година ще влагаме нови 70 млн. лева в тези обекти с обща застроена повърхност от 50 000 кв. м. “, обясни мащаба на инвеститорската активност на сдружението...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР