Заместник министър-председателят на Черна гора Дритан Абазович изпрати писмо до

...
Заместник министър-председателят на Черна гора Дритан Абазович изпрати писмо до
Коментари Харесай

Черна гора иска руските туристи

Заместник министър-председателят на Черна гора Дритан Абазович изпрати писмо до заместител министър-председателя на Русия и ръководителя на Федералния действен щаб за битка с ковид Татяна Голикова, в което изиска на идващото съвещание на оперативния щаб да прегледа опцията за обновяване на директните полети до Подгорица. Това се показва в известие, оповестено във вторник на уеб страницата на държавното управление на балканската страна.
 Черна гора благодари на Русия за имунизациите
Черна гора благодари на Русия за имунизациите

Туризмът е предпочитан бранш за страната

" Като се има поради, че Черна гора съвсем се е справила с пандемията COVID-19 и че записва съвсем двуцифрен брой нови инфектирани жители всеки ден, както и обстоятелството, че голям брой съветски жители имат недвижими парцели или бизнес в Черна гора и постоянно оставаме в нашата страна, надяваме се, че вие, като ръководител на антикризисния щаб на Руската федерация, ще разгледате опцията за включване на Черна гора в зеления лист на страните, което би било извънредно значимо за Черна гора, " съобщи вицепремиерът в писмо. Абазович също по този начин означи, че възобновяване на директните полети сред страните ще бъде от огромно значение, защото, твърди се, това ще разреши на огромен брой заинтригувани жители на двете страни да пътуват и да правят дейностите си гладко.
 Черна гора анулира възбраната за напредване за българите на 4 април
Черна гора анулира възбраната за напредване за българите на 4 април

Целта е сънародниците ни да могат да гласоподават

През последните години съветските туристи съставляват забележителна част от туристическия поток на балканската република. Поради ограничаващите ограничения, въведени за битка с пандемията, както и прекъсването на полетите с Черна гора напролет на 2020 година, съветските летовници на процедура не идват.

По-рано държавното управление на Черна гора изиска незабавна помощ от НАТО и Европейския съюз по отношение на тежкото състояние на здравната система на фона на разпространяването на ковид. В страна с население от 600 хиляди души починаха 1 602 души, което е един от най-лошите индикатори в релативно изражение в Европа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР