Заместник-кметът на Ловеч Цветан Георгиев бе нападнат пред дома си

...
Заместник-кметът на Ловеч Цветан Георгиев бе нападнат пред дома си
Коментари Харесай

Пребиха жестоко зам.-кмета на Ловеч


Заместник-кметът на Ловеч Цветан Георгиев бе атакуван пред дома си в жк. „ Здравец”.

Нанесен му е бил побой с железен кол или секира. Откаран е в незабавното поделение на болничното заведение в града. От там оповестиха, че Георгиев е с доста кървящи рани по главата, счупвания и други контузии по тялото.

Настанен е в ортопедичното поделение, където ще му бъде оказана здравна помощ. Няма заплаха за живота му. Сигналът за случая е подаден в 7.20 часа.

„ Извършеното нахлуване над нашия зам.-кмет е жестоко посягане с опит за ликвидиране, предвид на нанесените поражения”, разяснява кметът на общината Корнелия Маринова.

„ Той е извънредно виновен общински чиновник и ние като екип с другите заместник-кметове дружно работим за ред и правда. Но явно, когато си пореден в своите дейности, ставаш неуместен за някои хора”, разясни Маринова.

Тя акцентира, че органите на реда са реагирали незабавно. Следствените действия не престават и кметът има вяра, че полицията ще открие и поръчителите, и изпълнителите.

„ Имаме нашите подозрения от кой бранш може да е нападнат Цветан Георгиев. Подали сме два сигнала до прокуратурата за нарушавания в бранша на дърводобива, има отправени директни и индиректни, вербални закани от този бранш към зам.- кмета. За мен вероятността е на 90 %, че нападението идва заради прецизно осъществяване на служебните отговорности на господин Георгиев “, счита Маринова.

„ Ръководството на Община Ловеч е дало дума за съблюдаване на закона, поели сме по пътя на законността и няма да се отклоняваме от него. Това желаят и жителите. Връщане обратно няма! Ако някой счита, че по този начин ще ни уплаши, надълбоко е сбъркал”, добави кметът на Ловеч./vesti.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР