Замесиха името на певицата Рут Колева в грозна измама, узна

...
Замесиха името на певицата Рут Колева в грозна измама, узна
Коментари Харесай

Замесиха Рут Колева в измама с шофьорски книжки

Замесиха името на певицата Рут Колева в грозна машинация , разбра HotArena.

Престъпната скица разкри самата тя, попадайки на предложения за менте шофьорски книжки в уебпространството. Водещ снимков материал били точно персоналните й документи.

„ Внимание! Измама! Това се популяризира в всякакви групи вид продавалник/обяви от няколко дни. Това е действителна фотография на документите ми, годни сега, която е взета или свалена по неразбираем за мен метод. Публикуващите фотографията със съмнителни профили са 100% измамници, книжката ми не е купена, нито в миналото съм употребила сходни услуги ", алармира Рут в формалната си страница в обществената платформа Facebook. 30-годишната изпълнителка моли и многочислените си почитатели за подпомагане. Според нея, в случай че всеки видял офертата я рапортува неотложно, погрешното наличие ще бъде заличено в по-кратък период от време.

„ Ако имате концепция по какъв начин се действа в сходна обстановка юридически, ми пишете “, добавя Колева, която явно има желание да си търси правата в съда.

Измамниците, споделили фото на шофьорската й брошура, пишат: „ Издаване на шофьорски книжки и дипломи. Документите се издават посредством КАТ и образователните заведения, и са изцяло легални. Плащането се прави единствено при свършена работа. “ Мошениците споделят още собствен контакт, уточнявайки, че връзката с тях се реализира по Вайбър. За менте книжките, които се популяризират с името на Рут, тя схваща в Мексико, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР