Замениха условната присъда от 3,5 години за Алексей Навални по

...
Замениха условната присъда от 3,5 години за Алексей Навални по
Коментари Харесай

Три и половина години Затвор за Навални

Замениха условната присъда от 3,5 години за Алексей Навални по делото „ Ив Роше “ с действителна, съобщи сътрудник на ТАСС от правосъдната зала. ”Съдът постанови петицията на Федералната работа за осъществяване на наказванията за смяна на условната присъда на А. А. Навални. Преди влизане в действие на присъдата избираме превантивна мярка за него под формата на задържане под стража ”, прочете решението арбитър Наталия Репникова.
По-рано Навални съобщи, че не би трябвало да влиза в пандиза по делото " Ив Роше ", защото Европейският съд по правата на индивида (ЕСПЧ) в Страсбург не вижда състав на закононарушение в дейностите му и изиска да бъде освободен хода на делото против него, предава TACC.

" Не признавам това зрелище, то не е в сходство със закона. Искам неотложно освобождение ", сподели той.

" Лесно е да ме заключите. Основното в този развой е да се сплаши голям брой хора, ето по какъв начин работи. Те слагат един човек зад решетките, с цел да изплашат милиони “, споделя Навални.

„ Наистина се надявам този развой да бъде общопризнат като симптом на уязвимост. Не може да сложи милиони и стотици хиляди в пандиза - и се надявам, хората ще стартират да осъзнават това. Щом го създадат - и този миг ще пристигна - няма да можете да пандизите всички. “

Прoкурoрът пo дeлoтo " Нaвaлни " пoдкрeпи иcкaнeтo нa Фeдeрaлнaтa cлужбa зa изпълнeниe нa нaкaзaниятa зa 3 гoдини и половина затвор c oбщ рeжим зaрaди нaрушeния нa уcлoвнaтa приcъдa.

По-рано бе обявено, че съветската полиция е почнала да задържа хора, които се събираха при постройката на Московския градски съд.

В региона на съда са изпратени огромен брой служители на реда. Според международните медии арестуваните са над 200.

Навални бе разгласен за търсене на 29 декември и задържан през януари на московско летище при завръщането си от Германия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР