Зам.-председателят на ПГ на Изправи се БГ! Ние идваме адв.

...
Зам.-председателят на ПГ на Изправи се БГ! Ние идваме адв.
Коментари Харесай

Хаджигенов видя идеалната коалиция

Зам.-председателят на ПГ на " Изправи се БГ! Ние идваме " адв. Николай Хаджигенов видя идеалната коалиция за идващия парламент.

На въпрос дали се оформя бъдеща коалиция " Изправи се БГ! Ние идваме ", " Демократична България " и новия план на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев, Николай Хаджигенов съобщи пред Българска национална телевизия:  „ Добре звучаща опция на този стадий, теоретизираме, само че това е ок, отлично. ”.

Николай Хаджигенов и Мая Манолова разясниха възможен политически план на служебните министри Асен Василев и Кирил Петков. „ Политическото поумняваме там е реалност ”, сподели адв. Хаджигенов.   Финансовият министър съумя да прокара три актуализации на бюджета, те са хора с потенциал, които имаха опция да се потвърдят в служебното държавно управление, добави Мая Манолова.

Ако мандатът беше в " Изправи се БГ! Ние идваме ", изрично щеше да е друго. Щяхме да покажем по какъв начин и за какво може да се направи държавно управление на малцинството и по какъв начин то може да работи въобще. Със сигурност щяхме да създадем държавно управление на малцинството, съобщи Николай Хаджигенов.

На въпроса дали в тяхната групировка има разединение поради регистрацията на " Ние идваме ", адв. Хаджигенов изясни: „ Хората би трябвало да знаят, че са част от някакво придвижване, точно по тази причина създадохме " Ние идваме " и го учредихме на годишнината от " кървавия 2 септември ". Това ще бъде гражданско придвижване, каквото е " Изправи се БГ! ". ”
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР