Зам.-председателят на БСП Кристиан Вигенин коментира в предаването Лице в

...
Зам.-председателят на БСП Кристиан Вигенин коментира в предаването Лице в
Коментари Харесай

Ще дочакаме ли правителство? Ключови думи на Вигенин

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин разяснява в предаването " Лице в лице "   по БТВ настоящата обстановка с договарянията за ново държавно управление. " Оптимист съм, че ще има държавно управление, тъй като в този момент методът е друг, даже новаторски ", сподели той.

Вигенин подчерта, че сега договарянията се предават онлайн и всеки може да ги наблюдава. По неговите думи в идващия парламент Българска социалистическа партия ще бъде фактор на непоклатимост.

Вигенин беше безапелационен, че за момента не са били обсъждани министри. Това щяло да се случи чак откакто се договорят обособените политики по време на договарянията.

Зам.-председателят на социалистите акцентира, че задачата на диалозите е да бъде основано държавно управление за идващите четири години.

По въпросите, по които няма да се реализира съгласие, по-късно щяло да има диалози на политическо ниво сред водачите на четирите партии. По този метод ще се види дали могат да бъдат направени взаимни отстъпки.

Вигенин сподели още, че Българска социалистическа партия няма да поддържа държавното управление непременно и да взе участие в него все пак.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР