Зам.-кметът на Община Перник Стефан Кръстев и секретарят на общината

...
Зам.-кметът на Община Перник Стефан Кръстев и секретарят на общината
Коментари Харесай

Ръководството на община Перник се срещна с най-изявените абитуриенти

Зам.-кметът на Община Перник Стефан Кръстев и секретарят на общината Мартин Жлябинков се срещнаха с най-изявените зрелостници от пернишките учебни заведения.

Момичетата и момчетата, които под една или друга форма са популяризирали Перник и учебните заведения си и са мотив за горделивост със извоювани награди в разнообразни състезания, олимпиади и спортни надпревари, се събраха в Двореца на културата.
„ Изминава е един стадий от вашия живот. Етап, в който вие сте построили основа, която сигурно ще ви даде ново житейско развиване. Ще дефинира вашия професионален път. Сигурен съм, че ще сбъднете фантазиите си и ще постигнете това, към което се стремите, което ще ви даде най-голямо задоволство в живота. “ С тези думи Стефан Кръстев се обърна към зрелостниците, като изрази убеденост, че за доста от изявените възпитаници ще се приказва с положително отвън рамките на Перник и България, тъй като градът ни се слави със своите гении. „ Надявам се обаче всички да останете или да се върнете след време в нашия град. Това е значимо, с цел да може и градът, и страната ни да се развиват “, сподели още Кръстев. „ Предстоят ви прочувствени дни и години, разнообразни от тези, които сте имали в учебно заведение. Всеки стадий от живота си има своя сексапил. Сигурен съм, че за вас по-доброто следва. Желая ви житейски и професионален триумф “, пожела зам.-кметът на Община Перник.
Ha cъбитиято бяxa показани триумфите на всеки един възпитаник, a те от своя страна блaгoдapиxa нa свъите пpeпoдaвaтeли зa дoбpaтa пoдгoтoвĸa, ĸoятo им дaвa шaнcoвe зa бъдeщa peaлизaция.Талантливи възпитаници от ГПЧЕ „ Симеон Радев “ и ПМГ „ Христо Смирненски “ поздравиха зрелостниците и шефовете на гимназиите и междинните учебни заведения с музикални осъществявания.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР