Зам.-кмет поиска строго наказание за Чеченеца, който заедно Тошо Куката

...
Зам.-кмет поиска строго наказание за Чеченеца, който заедно Тошо Куката
Коментари Харесай

Зам.-кмет шамароса Чеченеца. Оказа се брат му

Зам.-кмет изиска строго наказване за Чеченеца, който дружно Тошо Куката и Емили Тротинетката, снимаха абсурден клип в пловдивски мол. На него Емили разхожда момче със специфични потребности на каиша като куче. Тримата търсачи на популярност бяха задържани, а през днешния ден - изправени пред съда.

Изненадата бе цялостна, когато се разбра, че заместник-кметът на Пловдив Димитър Караилиев е брат на Петко Караилиев - Чеченеца.
-->
Той разяснява разкритата роднинска връзка сред него и интернет сензацията. Димитър Караилиев излезе с отворена позиция в профила си в обществената мрежа.

Той прецизира, че не поддържа връзка с брат си Петко Караилиев – Чеченеца и остро осъжда дейностите му.

Ето какво написа Димитър Караилиев:

" По мотив изявления в медиите, в които е намесено моето име и местоработата ми за политическо подстрекателство, декларирам следното:  

Петко Караилиев е мой брат, с който обаче не подкрепям контакт повече от 15 години. Подчертавам, че не живеем на един и същи адрес и всички, които ме познават могат да потвърдят думите ми.

Петко е огромен човек, той самичък дава отговор за дейностите си. Като негов брат в никакъв случай не съм правил опит да затулям или оправдавам постъпките му!  

Напротив-осъждам дейностите му, в които беше забъркано и момче в неравностойно състояние. Има правораздавателни органи, които да решат дали е отговорен или не!  

Обръщам се и към с апел към младите хора-внимавайте с дейностите си в и отвън обществените мрежи, изключително когато те засягат и други хора.  

Призовавам медиите да не спекулират с тематиката, тъй като никой човек не може да избира или да управлява роднините си! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР