Зам.-директорът на НСлС Ясен Тодоров открил стълбата, с която Георги

...
Зам.-директорът на НСлС Ясен Тодоров открил стълбата, с която Георги
Коментари Харесай

Зам.-шефът на следствието открил стълбата на Семерджиев, докато разхождал кучето си

Зам.-директорът на Национална следствена служба Ясен Тодоров разкрил стълбата, с която Георги Семерджиев се качил през балкона в дома си, откакто умъртви две девойки с джипа си в София.

" Камера ни сподели, че към час след злополуката Семерджиев влиза във входа на постройката, само че нямахме визия по какъв начин е влезнал в жилището. Когато претърсвахме жилището, не видяхме по какъв начин е влезнал. В дома открихме лявата му маратонка, дясната беше останала в джипа. По ходилото му имаше кръвонасядания от това, че е ходил необут ", описа Тодоров в предаването " 120 минути " по бТВ.

Разследващите разбрали, че водачът палач е влезнал в жилището през балкона със стълба, като са му помогнали още две лица.

На идната заран Тодоров, който живеел в региона, разхождал домашното си куче и разкрил стълбата.

" Съмнявам се той да е използвал алкохол, само че евентуално е използвал опиати, най-малко такива са свидетелските показания. В ареста лекарите не съумяха да му вземат кръв, тъй като той отхвърляше и се съпротивляваше. След като го откарахме в Министерство на вътрешните работи болничното заведение, там съумяха да му вземат кръв за проучване ", добави Тодоров. Според него има данни, че през годините Семерджиев е бил покровителстван от служители на реда.

За полицайката Симона Радева, чието име се свързва със Семерджиев, Тодоров сподели, че тя е очевидец на дейностите, които подхваща Георги след злополуката. Вероятно тя е споделила, че Георги посредством стълба се е качил през балкона в дома на родителите си.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР