Заловиха надрусан шофьор в Търново, съобщи МВР. Той е спрян

...
Заловиха надрусан шофьор в Търново, съобщи МВР. Той е спрян
Коментари Харесай

Заловиха надрусан шофьор, въртял лаборатория за дрога край Велико Търново

Заловиха надрусан водач в Търново, заяви Министерство на вътрешните работи. Той е спрян за инспекция през вчерашния ден. Мъжът е прочут на полицията , прецизират от пресцентъра. При инспекция за приложимост на наркотични субстанции, апаратът е отчел позитивна реакция на амфетамин, метаамфетамин и канабис. Шофьорът отказал кръвна проба. Срещу него е стартирано бързо произвеждане.

При последвала инспекция на гараж, намиращ се във фирмена база в с. Леденик, употребен от лидера, криминалистите се натъкнали на оборудване за произвеждане на амфетамин. От помещението са конфискувани колби, тави и субстанции, имащи отношение към индустриалния развой. Мъжът е арестуван за период до 24 часа. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.
 Кокаин за близо 2 млн. лева задържаха на
Кокаин за близо 2 млн. лева задържаха на " Лесово "

Пратката е била укрита в тайник на кола, пътувала за Турция

В четвъртък следобяд при обход в с. Шемшево полицейски патрул във В. Търново е направил инспекция на 24-годишен мъж от с. Пушево, в хода на която са открити и конфискувани пликчета, съдържащи марихуана и амфетамин, открити с полеви наркотест. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.

Припомняме, по-рано тази заран бе обявено, че
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР