Заложник на политическата ситуация - за много анализатори Бритни Грайнър

...
Заложник на политическата ситуация - за много анализатори Бритни Грайнър
Коментари Харесай

Трудов лагер - присъдата за американската баскетболистка

Заложник на политическата обстановка - за доста анализатори Бритни Грайнър е тъкмо това. Американската баскетболистка беше арестувана в Москва през февруари - няколко дни преди нахлуването на Русия в Украйна, и беше упрекната за владеене на опиати.
 Снимка 567317

Преди ден, след обжалване на юристите й, присъдата й от девет години в изправителна колония в Русия беше доказана. Според прокурора тя е напълно " обективна ".

32-годишната Грайнър, която е притежател на два олимпийски златни медала и се състезава както в Съединени американски щати, по този начин и в баскетболния тим на Екатерининбург отвън сезоните на WNBA, споделя във видеоизявлението си, че е позволила " ужасна неточност ".

Тя беше арестувана и наказана поради съществуването на пълнители за вейп с масло от хашиш - медикамент, постановен й от лекари в Съединени американски щати, само че противозаконен за прилагане в Русия.

Каква тъкмо ще е по-нататъшната орис на Грайнър и ще бъде ли трансферирана в действителност в трудово-възпитателна колони някъде в Русия следва да научим, разясняват от Военновъздушни сили.
 Бритни Грайнър, WNBA и размяната на пандизчии, която се обмисля в Съединени американски щати
Размяна на пандизчии - баскетболиска за търговец на оръжия

Администрацията на Джо Байдън желае да върне Бритни Грайнър вкъщи

Адвокатът й Александър Бойков прекомерно, че към момента съществува опцията за замяна на пандизчии сред Съединени американски щати и Русия. " Няма арбитър, който с ръка на сърцето да каже, че деветгодишната присъда на Грайнър е стандарт в съветското правосъдие ", разяснява той.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР