Местните и гостите на града ще могат да се грижат

...
Местните и гостите на града ще могат да се грижат
Коментари Харесай

Красотата в Бургас има ново име –„Sunny Shape“


Местните и гостите на града ще могат да се грижат за своето здраве и хубост, посещавайки партерната зона на бл. 158 в ж.к. Славейков. Локацията е извънредно комфортна тъкмо против мол Галерия

Козметичният салон за високопрофесионални неинвазивни козметични процедури „ Sunny Shape “ отвори порти в Бургас и даде поръчка, че ще промени качеството на услугите, предлагани досега в морския град. Професионално оборудваният салон е насочен напълно към актуалните технологии – инсталация най-високо равнище, с помощта на която клиентите получават неповторимо преживяване по пътя към съвършеното тяло.

Ето и какво тъкмо имат поради от „ Sunny Shape “:

„ При нас можете да откриете най-иновативните солариуми от серията Megasun (Вертикален солариум Megasun Pure Energy 5.0 и водоравен солариум Megasun 8000 Alpha)  на международния водач KBL, които трансформират напълно визиите за придобиване на загар. Високотехнологични и доста функционални, те ще се погрижат за здравето и положителната визия на Вашата кожа.

С голямо наслаждение Ви представяме и Onda Plus – революцията в бодишейпинга, която реализира повече от предстоящите резултати с лекост. Насладете се на новата си визия единствено след броени визити в „ “. Апаратът е единствен в Бургас, в действителност в България са по-малко от 10 на брой. За нас е радостно, че бързо се разчу за него в града и до 15 май действително часовете са ни заети. Това е следващото доказателство, че този уред дава резултати. За момента машината е без конкуренция на пазара, преди няколко седмици на международното по козметология и хармония Onda Plus завоюва първо място “, коментира Валентин Иванов, управител и вложител на плана. Той е и сертифициран диетолог и инструктор и с негова помощ ще можете да влезете във форма в къси периоди.

В „ Sunny Shape “се намира и различен високотехнологичен уред. TANITA PRO – машина за повсеместен сегментен разбор на тялото. „ С апарата освен правим разбор, само че също по този начин правим и съвещания по-късно, те ще са изцяло безвъзмездни за нашите клиенти “, прецизираха още от студиото.

По мотив откриването на салона в Бургас от студиото афишират промо цени. Още информация за тях можете да получите от  или на тел.:.
 Онда плюс е единствената онда с спомагателен ЛИМФОДРЕНАЖЕН НАКРАЙНИК за лимфодренажен масаж. Този масаж е потребен както за усъвършенстване на резултатите за мазнини, целулит и стягане на кожа, по този начин и за изхвърляне на лимфата от организма ни (лимфата е токсична течност, която от време на време организма не може да изхвърли, в резултат на задържането почваме да задържаме течността в колене глезени и тн. от там идват отеклите крайници)
„ Sunny Shape е фамилен план, чийто мотор са най-силните страни на всеки един от нас. Изцяло отдадени на здравословния метод на живот, естетиката и положителната визия, ние с лекост можем да се назовем хора с същински нюх към красивото. Целият екип е минал редица образования за работа с апаратурата, с която разполага салона, нейната специфичност и функционалности

Всеки от нас е експерт в друга област, директно обвързвана с бодишейпинга и процедури за придобиване на здравословен и постоянен загар – културизъм, диетология, естетична медицина, здравна козметика, дерматология “, допълват от новото място, отдадено на хубостта и здравето в морския град.

Мениджмънтът и колективът са задали висок стандарт на услугата с безупречна хигиена и умело обслужване.

Освен с съоръжение без аналог в града и дипломиран екип, от „ Sunny Shape “ са избрали и заключително стратегическа локация. Салонът се намира на две крачки от мол Галерия в бл. 158 ж.к. Славейков “. Пресичате бул. Янко Комитов влизате в директната и сте тъкмо пред новопостроения блок и салоа „ Sunny Shape “. Зоната е комфортна за паркиране и напредване от и до всички точки на града.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР