Залавянето на Поли да шпионира в офиса на Детонал“ изправя

...
Залавянето на Поли да шпионира в офиса на Детонал“ изправя
Коментари Харесай

Поли с опасност за живота в Братя

Залавянето на Поли да шпионира в офиса на „ Детонал “ изправя на нокти Топал и Акарди, дружно с Велин, който персонално я заварва да тършува към един от фирмените компютри. Сандо доста добре си спомня, че я познава като другарка на Симо и още не може да не помни по какъв начин тъкмо тя е била една от аргументите за сериозен конфликт с Радо преди време. Акарди е уверен, че дребната работи за Андреев и е изпратена от него да търси улики, с които да се навреди на оръжейния им бизнес с брат му. Поли безрезултатно се пробва да убеди разярените мъже, че тя няма нищо общо с Радо, а просто извършва служебните си отговорности да почисти офиса. Напрежението ескалира, младото момиче изпада в изключително рискова обстановка и е на ръба да загуби даже живота си. Има ли някой или нещо, което може да я избави, преди да е станало прекомерно късно?

В отдел „ Наркотици “ не престават следствието на сигнала за транспортното средство, благосъстоятелност на компания „ Детонал “, за което има съмнение, че е взело участие в транспорт на пратка с опиати към българската граница. Антимафиотите към момента не могат да схванат какво общо има бусът на оръжейния цех с канала на Радо Андреев, чиито се допуска, че е опиатът. И то, в случай, че сега Денис Топал явно не е в положителни връзки с някогашния си сътрудник и едва ли би взел участие тъкмо в неговите схеми. След инспекцията в „ Детонал “, Черкезов получава изисканата от Александър Акарди публична информация за траекторията на придвижване на следствия от ГДБОП бус. Данните и спомагателните сведения от информатори на полицията подсказват, че Радо развива много по-широка активност, в сравнение с инспекторът допуска. Какъв ход ще подхващат спецполицаите и има ли метод да заловен натясно Андреев?

Юлия научава неприятни вести, свързани с проекта да се отърве от Карамитев. Вбесена от неприятното предусещане, темпераментната украинка осъзнава, че й би трябвало доста по-хитър ход, с цел да завоюва борбата от вътрешната страна. Тя взима рисково и провокативно решение да сложи капан на Марин, който действително е една от най-съществените й спънки да бъде свободна. Ако успее да го отстрани, тя бързо ще получи това, което най-силно желае. Рискованото начинание или ще й обезпечи път към свободата, или ще я погуби. Ще се хване ли асистентът на Филип на въдицата и кой ще излезе победител от злокобната война сред Юлия и Марин?

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР