„Залагаме на експерти и много разчитаме на тях за решаването

...
„Залагаме на експерти и много разчитаме на тях за решаването
Коментари Харесай

Кандидат-депутатът от „Има такъв народ“ Николай Златарски: Дупница е градът на революционерите

„ Залагаме на специалисти и доста разчитаме на тях за решаването на наболелите проблеми в страната и съответно в област Кюстендил. Вторият в нашата листа е енергиен специалист, което дава отговор на потребностите и проблемите на нашия район. Хората са най- значими за нас, „ ИТН “ залага на индивида. Време е гласът ни да бъде чут, време е за смяна.

Важен е дребният и междинния бизнес, тъй като е гръбнакът на стопанската система, той не би трябвало да бъде задушаван, а да има поле за изява. “ Това разгласи общинският началник на „ ИТН “ Дупница Николай Златарски, който показа листата на партията за област Кюстендил пред партийния офис в града. Водач е Виктория Василева, втори е Антон Адамов, който е енергиен специалист, трети и предприемачът и правист Николай Златарски, следван от регионалния координатор Огнян Иванов, Десислава Илиева- Чивийска, общинския координатор за Сапарева баня Димитър Джоргов и Спас Ильов.

„ Целта ни е хората, дали своят вот на референдума през 2016 година, още веднъж да ни се доверят. Част от листата е екипът, провел допитването. Не отстъпваме и на милиметър от задачите и концепциите на допитването. Ще беседваме и ще работим единствено с партии, които споделят нашите хрумвания. Продължаваме да държим да има мажоритарна изборна система, електронно и машинно гласоподаване, 1 лева дотация за партиите. “, оповестиха за „ 4Власт “ Виктория Василева и Николай Златарски. Те подчертаха, че с ГЕРБ и партиите от статуквото нямат поле за диалог и опция за обща за работа. „ През 2016 година на референдума ние декларирахме волята на българския народ, волята на суверена. Нека още веднъж покажем, че сме единни. Призоваваме хората да се срещнат с нашите хрумвания, дано ни потърсят, подготвени сме да откликнем и разбираем каква е нашата идея. Важното е дружно да създадем своя избор. Кредото на „ ИТН “ е, че постоянно би трябвало да бъдем дружно, тъй като идеята ни е една. Дупница е известна с революционния си дух. Нека още веднъж се покажем като революционери, възрожденци и че тук се случва свободната воля. Решаващият глас си ти. Всеки човек е значим за нас. Нека се обединим и да създадем решителната крачка към смяната. “, разгласи от микрофона Николай Златарски. „ Хората в Дупница са горди и непокорни. Преди 30 години вие дадохте образец по какъв начин се случва смяната. Вие бяхте знак на смяната.

Зная, че мина доста време оттогава, нещата се трансформираха, доста от участниците останаха разочаровани. Но постоянно ще има хора, които ще продължат да се борят за правото да бъдат свободни. Най- значимото за нас е на 5 април гласоподавателите да са задоволени от избора си, а не толкоз ние. На тези избори ние сме сами против всички. Говорят се и се пишат неистини и лъжа по наш адрес. Вие ни познавате и ви приканвам да не вярвате на тези неистини. 20 години ние сме били откровени към вас, няма в този момент да изневерим на себе си. На 4 април се взема решение ориста на България. Дали ще продължим в това безвремие на съсипия на стопанската система или ще вземем ориста в личните ръце. “, сподели Виктория Василева. Николай Златарски показа, че екипът на „ ИТН “ е извънредно обединен и обединен. Василева от 17 години е част от екипа на Слави Трифонов и е измежду уредниците на референдума през 2016 година, в който участваха над 3 млн. души, а допитването беше подкрепено от 2,5 млн. На въпроса каква е прогнозата ѝ за резултатите от изборите, тя заяви, че прогнози не прави. За задачите обаче беше безапелационна: „ Не сме се отказали от въпросите на референдума, нашата цел е хората, които тогава ни повярваха, отново да ни се доверят. Ако на референдума можеха да откраднат 12 000 гласа и да настояват, че не е имал нужния кворум, за изборите това няма да е подобен проблем. Искаме да излязат и хората, които не гласоподава, тъй като правото на избор е свещено право. “ Златарски и Василева подчертаха, че страната се е трансформирала в мащеха за бизнеса и хората, а задачата на партията е да върне нормалността и спокойствието.

„ Има боязън, той е незабележим, насаждан от 10 години. Да създадем първата стъпка като дадем своя глас свободно на 4 април, по-късно няма по какъв начин този боязън да не бъде надвит. “ „ Проблемите в енергетиката би трябвало да се вземат решение от експерти и честни хора. Това е доста значимо, тъй като от зелената договорка, която приготвя Европейски Съюз има заделени доста средства, с които по- мръсните производства да се трансформират в по- чисти. Ние рискуваме да загубим тази средства, в случай че плановете не се приготвят от експерти и честни хора. Съществува и заплахата тези средства да изчезнат, както се случва е при другите планове. Затова ориста на ТЕЦ- Бобов дол, а и на останалите централи в страната, зависи от това кой ще ръководи. “, счита Василева. „ ИТН “ е под №29 в интегралната бюлетина. * Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР