Закуските са колкото любими, толкова и омразни за приготвяне. Сутрин,

...
Закуските са колкото любими, толкова и омразни за приготвяне. Сутрин,
Коментари Харесай

Най-вкусната закуска само с 2 продукта

Закуските са колкото обичани, толкоз и омразни за подготвяне. Сутрин, откакто сме си отворили очите, нормално нямаме предпочитание да се впуснем в приготвянето на кулинарни шедьоври. Ще ни се да похапнем нещо леко, бързо, вкусно и домашно. Какво обаче да е това?
Днес ще разкрием пред вас една страхотна закуска, която може да се подготви както със солен, по този начин и със сладостен заряд. В случая ние ще ви споделим рецептата за една сладка бутер закуска, която безусловно се подготвя за 2 минути.
Знаете, че бутер тестото, единствено по себе си, е задоволително вкусно и не изисква никаква спомагателна подготовка или овкусяване.
Вкусна бутер закуска с мед и пудра захар
Продукти:
• Бутер тесто
• Мед
• Яйце
• Пудра захар
Начин на подготвяне:
 Рецепта за вкусна и лесна закуска за цялото семейство Рецепта за вкусна и лесна закуска за цялото семейство
Закуската е най-важното ядене за деня. И заради тази причина ние сме ви приготвили една страхотна рецепта за нея:  Продукти: 2 ч...
Вземете хартия за печене и върху нея разстелете бутер тестото, което авансово сте оставили в ледник да се отпусне и да омекне задоволително, тъй че да може да се обработва без проблем.

Разделете тестото на три равни елементи. Поставете ги на етажи една върху друга, като авансово ги намазвате с доста малко количество мед.
Най-отгоре намажете с разрушено яйце и сложете да се пече. Загрейте фурната на 200 градуса и печете почти 25 минути или до момента в който закуската не хване златист тен.
След като извадите от фурната, поръсете с пудра захар и оставете да се охлади за няколко минути. Нарежете на резени и сервирайте в чинии с шепа горски плодове или друго, което ви се похапва.
 Рецепта за забавна мексиканска закуска Рецепта за забавна мексиканска закуска
Искате да разнообразите закуската на фамилията? Ние имаме чудесна концепция за това, Продукти: 1 кг салам чоризо 1 / 2 огромен лук...

Това е една извънредно лесна, бърза и вкусна закуска, която с изключение на бутер тестото, изисква единствено още 2 продукта.
Винаги може да замените сладките съставки със солени. Ако не обичате мед, сложете течен шоколад или друго, което обичате да похапвате. Бъдете сигурни, че крайният резултат постоянно е страховит.
Пригответе я още през днешния ден, ще ви отнеме едвам няколко минутки.
Да ви е сладко!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР