Закуската е най-важното ядене за деня, а никой не знае

...
Закуската е най-важното ядене за деня, а никой не знае
Коментари Харесай

Какво закусва един ангел на Victoria’s Secret?

Закуската е най-важното ястие за деня, а никой не знае това по-добре от ангелите на Victoria’s Secret.

За тези девойки не съществуват взаимни отстъпки във връзка с съвършената форма, защото целогодишно снимат фотосесии по долни дрехи и, несъмнено, дефилират на годишното есктравагантно шоу. Ангелите на марката са безапелационни, че всяка от тях тренира колкото един професионален спортист. Техните сутрини стартират с посещаване във фитнес залата, където кардио, пилатес и бокс са единствено част от нещата, които ги чакат.

 Какво закусва един ангел на Victoria's Secret?

Само след няколко дни хубавиците ще се качат на подиума в Шанхай, а с цел да се подготви за ревюто и усилените тренировки преди него, холандката Роми Стридж е измислила лична рецепта за енергизираща закуска. Ето по какъв начин да си я приготвите вкъщи! 

Съставки (за основата):
1 лъжица шоколадова протеинова пудра
40 гр овесени ядки
1 ч.ч. топла вода

Допълнителни съставки: 
Годжи бери
Стафиди, сурово кашу, бадеми
Фъстъчено масло
Пресни плодове: нектарини, боровинки, ягоди

 Какво закусва един ангел на Victoria's Secret?

Как я подготвя Роми:

“Преди да си легна разбърквам шоколадовата пудра с овесените ядки в купа, а по-късно прибавям и топла вода. След това поставям купата в хладилника за през нощта. На сутринта прибавям останалите неща: супена лъжица годжи бери, кашу, стафиди, малко бадеми. Държа този микс във фризера, защото боготворя ядките да са супер хрупкави. Накрая поставям една лъжица фъстъчено масло и от горната страна подреждам пресните плодове. Обожавам да си почивам на дивана, до момента в който похапвам закуската си с кафето. ”

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР