Закриването на Специализираните съд и прокуратура са ангажименти в посока

...
Закриването на Специализираните съд и прокуратура са ангажименти в посока
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Това е временно задържане на цените

Закриването на Специализираните съд и прокуратура са задължения в посока смяна и осъществяване на една дълбока правосъдна промяна. Фигурата на основния прокурор сега не оказва помощ на правосъдната промяна и чакаме в най-кратки периоди Иван Гешев да подаде оставка. Това сподели ръководител на парламентарната група на „ Продължаваме промяната " Андрей Гюров в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия.

Целта на мораториума е била задържане на цените на тока, тъй че хората да не изпитат потрес още идната седмица. „ И да дадем задоволително време - седмица, две или три, на държавното управление да предприеме нужните ограничения за компенсиране на другите участници в този развой ", разясни Гюров. Според него след рухването на мораториума няма да се стигне до шоково повишаване на цените. „ Това е краткотрайно задържане, до момента в който регулаторът влезе в своята същинска роля и се вземат нужните решения да не се постанова шоково повишение на цените ", съобщи той.

По думите му в обединението няма напрежение. Има разнообразни визии по въпроса за зеления документ, само че това не пречи на общата посока, която обединението си е задала. „ За нас от „ Продължаваме Промяната " е ясно, че посоката на увеличение равнищата на имунизация е метод България да излезе от тази здравна рецесия и да не затваряме страната всякога, когато има нова вълна ", добави Гюров. Ваксинацията обаче би трябвало да е непринуден развой, добави той.

По думите му, в случай че обединението насочи работата си по тематиките, по които има реализирано цялостно единодушие, има работа най-малко за две-три години. „ Естествено, в един миг ще дойдем и до тези, по които имаме различия. Нашата цел е когато търсим този баланс, той постоянно да е в интерес на обществото ", съобщи Гюров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР